Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I78v57a56n 70M52a78r65e10k

15. 3. 2018 9:53

A jaký názor p. Jene , máte na tzv. "čunkodomky" které na Vsetíně nechal zbudovat J.Čunek, nyní hejtman zlínského kraje. Proč se něco takového neuchytilo v celé republice? ? ?

2 1
možnosti
PV

Ja to nazyvam dojenim statu. Tohle je vrchol ledovce. Kousek pod vrcholem se pak ocitaji politicke strany, pronajimajici kancelare svym poslancum ve svych sidlech za premrstenou uhradu, placenou v poslaneckych pausalech. Blby je, ze v tom nakonec jede cela PS CR.

2 0
možnosti
Foto

R^ Říkám to stále. Kdyby se naši mocipáni starali o tyto a jim podobné problémy a nejen o to, jak na sebe házet špínu a jak mít co největší moc.

1 0
možnosti
Foto

Karma, pane Jane, nejlepší je, že s tímto druhem "podnikání" a "péče o sociálně slabé" začal jako jeden z prvních sociální demokrat a Paroubkova pravá ruka Petr Benda.

6 1
možnosti
Foto

Nazávat legálně podnikající osoby morálními zrůdami jen proto, že jsou v SPD je sice možné, ale hloupé. Podnikatel se prostě jen pohybuje v mantinelech, které mu zákonodárce nastavil a tyto mantinely - zákony - neschvalovala SPD. Tyto zákony schvalovaly strany pravicové. A pokud je pan autor volil, pak se na tom darebáctví podílel mnohem více, než ti, kdo je nevolili.

6 9
možnosti
OU
Foto

I71v44a13n 89M75a21r74e23k

14. 3. 2018 19:00

Trošku mi p.Jene chybí cifra, za kterou vydřidušský p.Volný předražené sociální ubytování poskytuje.

Otázkou je, proč si tito sociálně slabí raději nenajdou ubytování jinde, za nevydřidušský peníz?

Třeba u nás je to "populární" dům č.p. 30 v majetku města, který je určený právě pro sociálně slabé za poplatek 2500k měsíčně + energie.

Ovšem, podmínkou je, bezpodmínečné dodržování domovního řádu, takže někteří se raději této vymoženosti vzdají. Potom jim asi nezbývá než "ubytování" které jim přeochotně poskytne právě takový "podnikatel" jako je p.Volný, který zcela jistě nějaké dodržování "domovního řádu" nepožaduje.

Inu jak se říká, komu není rady, tomu pomoci není a těch, které odírá, mi ani líto není. Tím ale p.poslance a "podnikatele" p.Volného vůbec neomlouvám.;-(

3 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti
LH

A není spíše problém v hloupém zákoně?

5 1
možnosti

Je. Ale myslíte si, že ho on jako poslanec změní?8-o

1 0
možnosti
Foto

Ten spolek okolo Okamúry, tedy celé to "slavné" pošahané SPD, je zrůdnost sama o sobě, nehledě na blábolení mnohých i zde ;-D ... jinak samozřejmě karma;-)R^R^

15 1
možnosti
TB

"můra, pošahanci, zrůdnost, blábolení" - vy budete soudě dle argumentace a vyjadřování nejvyšší intelektuální elita, že?

3 3
možnosti
OK

O19t11a 95K13i50n29c

14. 3. 2018 18:12

Něco podobného byl zdejší bloger, v minulém období poslanec za bývalý Okamurův Úsvit p. Šarapatka.

7 0
možnosti
VV

No, vcera jsem si vsiml, ze se sem vratil jeden z toho brehu,a s obrovskou karmou hned.

0 0
možnosti
Foto

Daně jsou svinstvo, to ostatní už je na to navázané.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,67
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz