Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J42a24k38u28b 42R42o51t69h

14. 4. 2018 8:45

Já jsem slyšel, že syn poslance Volného byl v zahraničí přes Erasma a přijel domů, vyslechl si tatíčkovy SPD kydy, označil je za ouplnou blbost a táta teď ryčí, co mu to přijelo zpět a že za to mlže Erasmus. ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
AR

Erasmus je bez přehánění velmi populární program EU. Organizuje a financuje zahraniční výměny studentů, učňů a pedagogů. Původně se chtělo hlavně naučit studenty cizí jazyky, ovšem ukázalo se, že škála přínosů je mnohem bohatší. Mladí se osamostatní v novém prostředí, poznají kulturu nové země a jiný pohled na svět. Samozřejmě získají nové kamarády s nimiž pak mohou po návratu domů udržovat styky. Učitelé zase vidí jiné styly výuky atd. Našinců toho úspěšně využilo necelých 300 tisíc. Ale hrozí tam jedno značné nebezpečí, že si tam najdou životního partnera. Krátce řečeno jen nějaký hlupák se může dívat na studijní projekt Erasmus tak, jak onen Okamurovec z Ostravy!!

7 0
možnosti
JK

Studijní pobyty ERAMSUS JSOU jen černoudírou na peníze. kolegyně mi řekla, že jeli do Mnichova a tam vůbec nestudovali v knihovně jak měli. Jen chodili po městě.

0 2
možnosti
VV

Kolegyne mi rekla, ...:-);-D

6 0
možnosti
Foto

Ja bych trolla nechal trollit a vůbec bych ho nekrmil ani nedráždil.

6 0
možnosti
AR

Legrační jsou i někteří zde nic nechápající diskutující trollové;-D

2 0
možnosti
VV

Jiste,

ziji tam, tak o zivote tam nemohou nic vedet. To musi vedet ti, kteri v zivote nevytahli paty ze zaprazi.

Vidime to i zde.

10 0
možnosti
Foto

Žijí? Jistě, ale v Potemkinove vesnici a ne v kritických oblastech těch zemí.

1 9
možnosti
JV

J42i77r64i 82V37r57a95b95e58c

13. 4. 2018 18:26

Je to vidět i při volbách, lide co poznají svět by nikdy nevolili to, co ti burani co nevytáhnou paty za humna. 90% čs voličů v cizině nevolilo Zemana .

karmaR^

8 0
možnosti
Foto

Nevědí, co je dobré.

1 5
možnosti
VS

Ono stačilo když tento týden ve večerním programu ČT 24 se ptal redaktor členky SPD, která měla na starost sociální otázky ohledně zvyšování důchodů. Bohužel měla problém pochopit na co se jí vlastně redaktor ptá ;-D

6 0
možnosti
JZ

To je pro okamurovce typické. ;-D

7 0
možnosti
Foto

Ale to nejsměšnější je, že se p. poslanec asi domnívá, že doma se mladí o EU dozvědí víc, než když tam vycestují. Prostě podle schválených učebnic, výukových plánů.... . To vše tu už bylo. Ale nenapadlo mě, že se ta SPD vybarví až tak rychle. Na druhé stránce je dobré vidět, jací jsou to inteligenční lumeni.

Ode mě samozřejmě karma.

13 0
možnosti
Foto

Já bych se tomu moc nedivil. Extrémní pravice je v podstatě totéž co extrémní levice. Ta rudá se vlíná do hnědé, nebo naopak a vyjde to nastejno. Poslanec Volný jenom předložil další důkaz pravdivosti této teorie.

7 0
možnosti
Foto

Lze souhlasit s tím že komunismus a nacismus byly z jedné líhně, ale obě ta hnutí byla levicová. Říkat i dnes extrémní pravice je zavádějící.

3 0
možnosti
Foto

V 60. letech se ze Západu vrátil mladý muž, oddaný socialismu. StB si ho pozvala na pohovor a byla s jeho názory velmi spokojena. Takže asi něco takového jako dnes, jenže naruby?

1 2
možnosti
Foto

Jinými slovy, kdo se tehdy vrátil ze Západu, musel Západ hanit a teď, podle pana Zieglera, nekriticky chválit.

0 3
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,68
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz