Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

P18e21t96r 56B28u47r70i53a17n

14. 5. 2018 14:16

Výborně, nejlepším argumentem bude zkritizovat někoho za něco, co vůbec neudělal. ;-D

1 0
možnosti

Jeden Ruský troll napíše nějakou slátaninu a Vy z toho zase viníte celé Rusko. Oni rusáci se občas chovají nesportovně, co si budeme povídat, ale co jste psal po Naganu a vyřazení USA od českého týmu a jejich následné demolici šatny. Nebo jak Kanada neunesla porážku od Čechů na MS 1997 a rozdali si to na "férovku" 3 na 1.

Vy si prostě vybíráte jen to co se hodí Vám.

3 0
možnosti

Nemá důvod reagovat na události na konci 20. století. :-)

0 1
možnosti
Foto

Karma, já myslím, Jane, že za tím je to jejich mylné a ničím nepodložené přesvědčení, že oni jsou NĚKDO. Nejsou. :-)

3 4
možnosti
Foto

Narazil jste na článek uveřejněný na sport.cz, který cituje z ruských webů, z nichž drtivá většina Pastrňáka a spol. vychvaluje. Teprve na konci je zmíněn web, který se vyjádřil tak, že jste konečně mohl vytvořit svůj tradiční protiruský blog. No nic, jen by mě zajímalo, jaký máte názor na to, když jste tedy ten politicko-sportovní komentátor, že Českou republiku reprezentuje jistý Dmitrij Jaškin. Jste v tomto případě schopen Rusa akceptovat, anebo jsou všichni Rusové (bráno vaší optikou) zloduši? Navrhnete jeho vyřazení z týmu?

11 1
možnosti

Kdyby to v tom webu nebylo, tak nebudu reagovat, jednoduché přece. :-) Nikdy jsme neřekl, že všichni Rusové jsou zloduši. :-)

0 2
možnosti

...ještě,že neudělal "fakáče" to by bylo řevu--;-D

1 0
možnosti
Foto

I17v19a39n 78M41a87r50e83k

13. 5. 2018 17:38

Gratulace našemu mužstvu k vítězství nad ruským mančaftem p.Jene. Vlastně gratulaci za vítězství si zaslouží ať už protivníci pocházejí odkudkoli, ne ?R^ [>-]

V souvislosti s tím, jsem si vzpomenul na blog, který jste zde uveřejnil 22.8.2016 v 17:54 hod, jenž se honosil názvem :" Jak jsem dvojitými Jamesony pomohl porazit Rusy". . . . . . Pomohl jste touto fintou k vítězství našich nad Rusy i před pár dny ? Pokud ano, nesporný vliv na jejich porážce máte i Vy. 8-o

3 0
možnosti
Foto

Těžko si mohu myslet něco jiného, než to, že Rusové patrně neumějí sportovně přijmout porážku. Nejenom v hokeji. I když právě naše hokejové zápasy s nimi mají své historické konotace. ( Však víme ;-D )

14 5
možnosti
Foto

A co Vás k tomu vede?

5 8
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Máte pravdu, a co víc, pan Pastrňák není povinen se bavit se žádnými novináři - ruskými, českými, židovskými, prostě se všemi.

8 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS