Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Židé prostě dráždí. Jsou obecně chytřejší a to vyvolává u jiných pocit méněcennosti a potřeby se jich zbavit. Případně hledat nepřítele v okamžiku, kdy se nedaří. Češi nejsou jiní, než ti ostatní.

Jak jednou říkal Marek Vácha - ono stačilo narodit se nějakých 400 km na západ a byli bychom součástí oné mašinérie, která vypravovala vlaky do Auschwitz.

Jene, Vám karma.

14 0
možnosti
JZ
Foto

Prima, tak se styďte, Čecháčku.

4 9
možnosti
LH

Po roce 1881 po zavraždění cara proběhly v Rusku děsivé pogromy, při kterých bylo zavražděno kolem 1 milionů Židů, ti pak utíkali na západ, do USA. Zřejmě došlo k přenesení tohoto jevu k nám, do Francie (Dreyfus), Německa, kde po první světové válce byla všechna vina svalována na Židy...jak prostě, všechno se na někoho svede, že.

11 0
možnosti
Foto

Prostě se takhle úděsně chovali všichni. Za určitých okolností se taková situace může opakovat, přičemž objektem lynče může být kdokoliv jiný.

2 0
možnosti
Foto

J54a84k88u21b 14R98o50t94h

30. 6. 2018 13:18

R^Karma Honzo, a dodávám, že podobně zhovadilý aktivismus je v Česku stále živý. A také je Bohu žel živý i antisemitismus v dost velké části naší populace. Často se maskuje za jakýsi nesmyslný "antisionismus". :-/

11 2
možnosti
Foto

A není rusofobie ve svojí podstatě to samé?

4 7
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz