Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bašar asad je válečným zločincem vraždící chemickými zbraněmi vlastní obyvatelstvo a podporující útoky islámských fanatiků proti Izraeli.

1 0
možnosti

Vládu Afghánistánu nedosadily USA.

1 0
možnosti
Foto

Jejich smrt byla naprosto zbytečná. Tomu zjevně odpovídají i následující smuteční akce, jako by kdosi měl špatné svědomí, že je tam poslal.....

Nechci vědět, jak dlouho by zněly zvony a sirény, kolik času by média věnovala v případě, že by těch mrtvých byly stovky, tisíce nebo i více.... Ačkoliv - jak že je ten ošklivý citát? "Smrt jednotlivce je tragédie, smrt milionů je statistika" ???

6 2
možnosti

M36i64l89a85n 88K90e93s50l

10. 8. 2018 14:21

Nevadí mi Rusové v Sýrii ani Američané v Afganistanu.Vadí mi,že v tom Afganistanu jsou i Češi.

2 1
možnosti
Foto

Mně vadí jakákoliv cizí armáda na cizím území, nebyla-li skutečně dobrovolně pozvána na pomoc proti napadení zvenčí podle předchozích úmluv.

Kdo neschvaloval invazi v osmašedesátém, nemůže schvalovat a ni to, co se dnes děje třeba v Sýrii

2 1
možnosti

J82a92n 25R80á87ž

10. 8. 2018 13:23

Polemika, zda jsou zabití Češi v Afganistánu hrdinové, či ne, nemá absolutně žádný smysl.

Rozhodně potřebnější je vést otevřenou a obsáhlou veřejnou diskuzi o tom, zda je opravdu v zájmu občanů České republiky, aby se naši vojáci zúčastnili i nadále zcela zpackané mise USA v té zemi. Mise jejíž jediným hmatatelným výsledkem jsou desetitisíce mrtvých civilistů i vojáků všech zůčastněných stran a států, demoralizované obyvatelstvo a biliony dolarů nákladů. Vliv Talibanu se neopdařilo odstranit, nesnížil se export drog, demokratizace Afgánců se nekoná ale naopak se Afganistán stal novou baštou Islámského státu a exorterem teroristů do Evropy.

Že naši (američtí, britští) vojáci v Aganistanu brání svou zemi proti terorismu je fantasmagorie, které, mimo fanatiků dodnes tvrdících že mise v Lybii byla pro Evropu prospěšná, už nemůže brát vážně nikdo!

5 2
možnosti

To by jste se divil co dodnes zaslepených lidí věří těm oficiálně podávaným kecům. Samozřejmě souhlas, velmi dobře popsáno. R^

4 1
možnosti

Jen za posledni dobu chytry cechacek prezil nacisty, prezil komunisty i prevlecene za komunisty, prezil ruskou intervenci a jiste prezije i invazi islamu a simulujic revma i beh pred NATem. A z kazdeho si pro sebe odnese podstatne, by v budoucnu prezil i invazi z vesmiru.

No neni to na zjanceni autore .. je.

3 0
možnosti

...já bych raději četl vaší polemiku o tom napadení na koupališti v Bílině!!!!!!!!

2 0
možnosti

Čecháček se vymívá čecháčkům:-)

6 2
možnosti

S obsahem v podstatě souhlasím. Za vrchol však považuji označovat Čechy, kteří mají jiný názor než Vy, čecháčky. Pokud jste Čech a stydíte se za to, snažte se získat někde jiné občanství. Pokud nejste, Čech neurážejte český národ.

6 0
možnosti
Foto

Pojem "čecháček" a "čecháčkovství" uvedl do života romanista prof. Václav Černý v souvislosti s nechutným chováním velkého počtu Čechů po nacistické okupaci a pojem znovu ožil po r. 1968 v době normalizace. Autor jej používá správně - i z jiných jeho článků je zřejmé, že rozlišuje mezi Čechem a "čecháčkem".

9 2
možnosti

Podle mě je čecháček ten, kdo uráží vlastní národ. Jak ubohé!

13 1
možnosti
Foto

Čecháček uráží vlastní národ například tím, že plive na hrdiny a nazývá je "žoldáky"

1 5
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,59
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz