Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

R^tentokrát s autorem souhlasím.R^

1 0
možnosti
JT

J39i12r40i 44T28i12c14h13y

14. 8. 2018 18:22

Jedno dulezite slovo ve vasem blogu mi neuniklo:sebemrskacstvi, Tim ted trpi cely levicacko fasisticky zapad. Omlouva se za objeveni Ameriky, odstranuje historicke sochy bilich "vladcu", u nas by se neznalci a prepisovaci historie chteli stale omlouvat nacistum za odsunuti jejich soukmenovcu.

0 0
možnosti
JZ

Asi takhle, křesťané také nebyli v dějinách neviňátka. To nikdo rozumný nepopírá. Viz dobytí Jeruzaléma v roce 1099. Muslimové také vraždili křesťany, například při dobytí Cařihradu v roce 1453. Jenomže podle některých politicky korektních jedinců si křesťané mají sypat popel na hlavu, muslimové samozřejmě nikoliv. A o to je hlavní smysl mého blogu. Kdo ho nepochopil, je mě ho líto.

3 2
možnosti
MS

Zajímavé, že druhou stranu mince - tedy fakt, že i křesťané nebyli v historii neviňátka - uvádíte až v diskuzi. Tedy nepochopení pointy článku asi nebude chyba čtenáře.

Jinak můžete také uvést jak to v Africe probíhalo po Berlínské konferenci, kde si státy rozdělily Afriku jako kus salámu? Jak se Afrikánci (bílí Afričané) chovali k původním černochům? Měli černoši stejná práva jako Afrikánci, nebo spíš platil Apartheid? Kdo by se potom chtěl divit, že v Africe nemají bílé zrovna v lásce a tvoření infrastruktury, aby Evropani suroviny netahali po výmolech, to zrovna nespraví.

0 0
možnosti
ZH

A hleďme, on je Ziegler hlubinný neonarcista. Sebevzhlížení za každou cenu, i za cenu neuvěřitelného zdeformování historie a nejspíš i za hranou zákona. Těmto pokusům se ani nesměju, těmi prostě pohrdám. :-/RvRvRvRvRv

4 5
možnosti
Foto

a navíc ta trapárna že jste okomentoval článek o němž níže v diskuzi tvrdíte že jste ho nečetl8-onapište příručku jak sám sebe znemožnit;-D

6 4
možnosti
MS

Vy historii v kontextu nepochopíte, ani kdyby vás trefila.

3 4
možnosti
TT

No že to taky někdo už napsal! R^

6 0
možnosti
PB

Karma, naprostý souhlas.

Nutno podotknout, že dva mé články na totéž téma skončily na osobním kontě kvůli nedostatečnému ozdrojování a např. tvrzení, že ještě ve 20. letech bylo možno si v Turecku (v bývalé Osmanské říši) koupit neplnoleté arménské děvčátko jako sexuální otrokyni bylo vyhodnoceno jako rozsévání nenávisti. Moje chyba. Mám vědět, že na články z tištěných historických zdrojů nelze dodat elektronický odkaz. Naproti tomu vysoce hodnotím blogy, v nichž se bez jakýchkoliv relevantních zdrojů a skrupulí tvrdí, že bývalé africké kolonie platí dodnes evropským státům sta miliony výkupného za svou dekolonizaci. Tak tam ta důvěryhodnost informací přímo tryská z klávesnice. A proto bývají umístěny hrdě na čelní nástěnku.

10 3
možnosti
SN

:-),,,,,,je mi líto diskutére, patří minus! Člověk nesmí od rána požívat! ;-D;-D;-D

1 2
možnosti
Foto

Zajímavé je srovnání článku pana Nováka a pana Zieglera. Pan Ziegler článek pana Nováka podle vlastních slov nezná, přitom pod ním diskutoval dávno před tím, než sesmolil vlastní text. Zdá se mi to přinejmenším zvláštní, ale u někoho už nefunguje ani krátkodobá paměť.

8 0
možnosti
SS

Reagoval pod clankem cca 5 hodin pred tim, nez tady napsal pripevek, ze clanek nezna ... ;-D

1 1
možnosti
  • Počet článků 3312
  • Celková karma 26,77
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz