Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma. Rusák používá salámovou metodu v kombinaci se ztrátou paměti. O to je nebezpečnější.

15 1
možnosti
MB

S úsměvem sleduji množící se názory, že o události 50 let zpětně se nemá smysl zajímat, pokud člověk v té době nebyl dospělý - tak již vůbec nikoliv. A další paradox, že případně ten kdo to reálně prožil - tak má samozřejmě pravdu. Kdyby to bylo platné - nastal by naprostý chaos, dějepis možno zrušit - knihy vyhodit. Celé myšlení s dedukcí pak k ničemu - asi dobrý návrat k lidové slovesnosti a zkazkám. Jedno se nezměnilo vůbec. Imperiální chutě Moskvy. Přepadli NDR, MLR, ČSSR - přepadají dodnes. Někdo, něčím, to pochopitelně musí zdůvodnit - doplnit. Ruská propaganda, politilogové dnes tedy i Servery. ONI to potřebují - MY nikoliv. ... :-)

17 1
možnosti
NM

...no já nevím ale zajímáte se npř. o prúzkumy mezi mládeží,co jim říká srpen 1968?? je to zábavnější nežli pořady s Krampolem a lituji,že už přestal natáčet svůj pořad I.Mládek..;-D;-D

1 1
možnosti
PK

Jsem vyznavač abs.svobody názorů a funguje to, lež byla vámi vyvrácena,jen by to měli pochopit i v té krajině snů ..

1 0
možnosti
PL

P88e93t88r 45L10a92n28g92e15r

22. 8. 2018 16:40

Zbytečně se rozčilujete. Je to padesát let stará historie a pro mladé lidi stejně daleká jako Karel IV. nebo Caesar. Prostě je to nezajímá a dopad članku je minimální.

Co se týče toho, proč to ruští novináři dělají, tak ve skutečnosti nejde Rusům o Českou ani o Slovenskou minulost, ale o případné propagandistické ospravedlnění současných nebo příštích ruských taženích. Propagandy mocností tohle dělají od dob co existují noviny. Pochybuji, že jde o Ruský vynález.

3 12
možnosti
JZ

Já se nerozčiluji, já konstatuji. :-) Ale nabízí se vysvětlení. Ten nedouk si nás asi spletl s Maďarskem.

11 3
možnosti
Foto

A co na to náš pan prezident Zeman. Když byl na poslední návštěvě v Rusku a vyšel tam podobný článek, tak zaprotestoval a všichni se mu hned omlouvali. :-P

1 0
možnosti
LB

Ten článek nevyšel v době Zemanovy návštěvy v Rusku náhodně.

1 0
možnosti
MD

Uz je 22.8.2018. Tak snad zase za padesat o sto zpet. Ted bychom se mohli divat zase dopredu.

5 10
možnosti
MD

Stale je rozdil mezi poucenim se a neustalym knucenim.

3 2
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz