Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

Dnes moc fajn článek. Karma.

0 0
možnosti
PK

Proti gustu žádný dišputát, říkala stará babička a tak Vám nechci kazit chuť po jídle, ale já bych si panfase nedal. Vím totiž že bych jedl smaženou sladkovodní rybu krmenou granulemi, která obsahuje minimum omega- 3 nenasycených mastných kyselin i jódu, zato v ní je dosti stabilizátory a vody a další příměsi z řeky Mekong. Velmi podobně se nyní v zahraničí hovoří o Norském lososovi.

1 0
možnosti
Foto

Tak nevím, jaké smíšené pocity z reportáží? Za zdmi se asi děje spousta nekalého, ale pokud pominu poněkud odlišný standard hygienických předpisů, které jsou poplatné spíše dálnému východu, je třeba říci, že najít v Sapě restauraci, kde by jídlo nebylo kvalitní, je dost těžké.

rozhodně doporučuju spíš ty menší a místo na rybu nerybu pangase se soustředit na tradičnější vietnamská a thajská jídla...garantuju vám, že si opravdu pochutnáte...

0 0
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,66
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz