Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

stejně jako pan Langer níže si myslím, že tvrzení že zde někdo obdivuje fanatiky byste měl doložit, jinak je to plácnutí do vody-co se stalo těm Izraelcům je strašné ale tak jak toho využíváte hned k šíření vašich ne příliš přesných závěrů je také smutné-minule jsem vám dala karmu, ale dnes Rv

3 4
možnosti
Foto

Paní Palková, ono je totiž vždy nutno si zjistit fakta. Tedy, ta firma, respektive ten areál byl znám jako místo, které sloužilo jako příklad spolupráce Izraelců a Arabů, kteří si Bůhví proč říkají Palestínci. Je tam zaměstnáno cca 10 000 lidí z toho 7000 jsou to právě tito Arabové. A onen šílený zbabělý fanatik, který vraždil byl jedním z nich. Takže není zcela od věci si položit otázku: Opravdu jsou tito Arabové ochotní žít v míru, když zaútočí v místě, které slouží převážně jím samotným? A druhou otázkou je, že ti, co vraždí pomocí nožů, ti také nevědí, jestli zabijí Žida nebo Araba nebo někoho jiného. Chtějí jen šířit chaos a strach, podobně jako tomu je na hranicích s Gazou. Hamas posílá do první linie mladé lidi ,děti, ženy, protože

A/ ví moc dobře že proti ním IDF nezaútočí

B/ Pokud akce provokaterů překročí bezpečnou mez, a IDF je nucena k zákroku, pak je to vynikající prostředek k útoku na Izrael v mediích.

Další, ne nepodstatnou věcí je celá ta akce s Bojkotem izraelských výrobků, kterýžto bojkot ohrožuje především Araby, protože jsou to oni, kdo zde mají práci a výdělek. A nikoliv zrovna malý.

Pan Ziegler napsal naprostou pravdu. Je mi opravdu líto, i když mi to nevěříte, že nejste ochotna překročit stín svých předsudků a vidět věci tak jak v realitě jsou.

10 0
možnosti

"A nikoho to nevzrušuje. Běda však, když izraelští vojáci zastřelí v sebeobraně nějakého palestinského násilníka v pásmu Gazy, který na ně útočí a to třeba i zápalnými lahvemi. To je pak zle."

Je obrovský rozdiel, keď vraždí nejaký fanatik, a keď vraždí štátna správa.

Ak ktoríkoľvek štát obhajuje vraždenie ako to v súčasnosti robí Izrael a Rusko, napríklad surové vraždenie Izraelčanov deviatych ľudí ktorí smerovali s humanitárnou pomocou do Pásma Gazy...., ak by boli vraždy ktoré neustále pácha štát Izrael v sebaobrane, nikto by neodsudzoval Izrael.

2 3
možnosti

Izrael se jenom brání. Kdyby to nedělal, už by dávno neexistoval. Je tak těžké to pochopit?

9 0
možnosti

Vidíte, a ten Okamura, který podle Vás dostal spravedlivý výprask, by zcela určitě podpořil jakoukoli akci ve prospěch boje Izraele proti vraždění jeho civlistů muslimskými fanatiky.

5 0
možnosti

Okamura nic takového neudělal.

2 0
možnosti

P71e63t93r 54B19u78r74i73a15n

9. 10. 2018 21:30

Naprostý souhlas, karma.

5 0
možnosti

Naopak. Svůj stát si zaslouží. K tomu postavit zeď kolem jeho hranic a uvidíme, jestli se zmůžou aspoň na to něco k jídlu si vypěstovat. V sousední zemi na stejné hlíně a stejném písku to jde.

3 0
možnosti
Foto

Důvodem nevraživosti a nesnášenlivosti jsou kolektivistická schémata vycházející ze dvou rovin. Z etatismu a z náboženství. Neustálou indoktrinací z té či oné strany dochází k tomu, že někteří lidé podlehnou myšlence kolektivní viny a lidi z druhé strany pokládají za agresory vůči nimž si mohou dovolit co chtějí, protože to vnímají jako akt sebeobrany.

1 0
možnosti

Zvlastni clanek od cloveka, ktery se raduje, ze ve volbach nezvitezila SPD, ktera jako jedina vyslovne odmita prijimani podobnych lumpu do nasi zeme.

7 6
možnosti
Foto

Podobné lumpy náš stát nepřijímá a není tu ani jeden malinkatý lump, jak říkáte vy. SpD to do demagogicky používá, pro velmi jednoduché lidi, protože ti jediný jsou schopni dát jeho fan klubu hlas.

5 3
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,66
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz