Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No ja nevim , ale napadlo mě, když teda ta loďbyla v nouzi a tak asi neměla potraviny a vodu . Tak bych jim ji pomocí námořní hlidky doručila ,ale pak poslala plavat dal ... jestli az do německého přístavu nebo zpět byla volba těch na lodi ,ale na italské břehy bych je nepustila , kde je jistota, ze nejsou treba z mista kde je pravě ebola ... budeme nadale ohrožovat tento svetadíl pomatenými zachránci ???? Jako je tato aktivistka.

0 0
možnosti
JP

J69i46r32i 68P24i54l80n21y

23. 7. 2019 6:48

Většinou s názory pa Zeglera nesouhlasím, ale dnes ano.

5 0
možnosti
SB

Já sice stoprocentně souhlasím s tímto vaším článkem, ale nechápu, jak se tyhle názory slučují s vaším kladným postojem k EU.

Prostě klíčový stát EU Německo se za tuhle svou občanku postavilo. Druhý klíčový stát EU Francie jí udělila státní vyznamenání.

Opravdu nechápu - a to není jen na vás, to je na moc a moc lidí - jak je možné na jednu stranu být proti neřízené migraci do států EU a na druhou stranu být zastáncem EU jako instituce, když ta proti tomu nic nedělá a naopak to podporuje. A podporují to i klíčové státy.

9 0
možnosti
Foto

Souhlasim a podepisuju v plnem rozsahu... R^

3 0
možnosti
Foto

V podstatě s vámi souhlasím až na závěr. Mořské právo jasně říká, že každá loď má povinnost zachránit a vzít na palubu trosečníky nebo lidi, kteří se na moři ocitli ve stavu nouze. Neříká se tam nic o tom, kde mají být dopraveni. Jde jen o dopravení do bezpečí. Otázka ale spočívá v tom, kde a za jakých podmínek ta aktivistka ty lidi nabrala. Jestliže byli ve vodě, pak není co řešit a byla v právu. Pokud je vyzvedla z nějaké lodě, pak záleží na tom, v jakém stavu ta loď byla.

Vinu ale dávám jednostranně na stranu Itálie a EU. Jestliže se totiž tvrdí, že EU nás chrání před Ruskem / což je nehorázná pitomost /, pak je s podivem, že stejná EU je na svých vnějších hranicích tak děravá, že umožní v noci přistát ve svých přístavech nějaké lodi. Takže z takovéto Unie je nejlépe co nejdříve vypadnout.

8 0
možnosti
DR

Ten migrační trik je přece stále stejný. Vyplují na gumovém člunu, kousek od pobřeží ho buď poškodí nějaká bouře anebo ho poškodí sami a pak volají o pomoc, poněvadž o těch lodích neziskovek které se tam pohybují ví moc dobře. A ti pak samozřejmě "hrdinně" zachraňují "nebohé trosečníky" a odvážejí je přes celé Středozemní moře do Evropy.

12 0
možnosti
DR

Zarážející je ovšem na její věk její chování plné arogance. Díky tomu že cítí podporu EU, tak vystupovala jako mistryně světa které se nemůže nic stát. Toto všechno je ovšem pouze následek a bohužel výsledkem blamáže a naprosté neschopnosti EU migrační problém řešit a už konečně vyřešit.

14 0
možnosti
JZ

EU čeká, až jim Daník Rozsíval poradí. :-)

0 2
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi i karmu jsem dal. :-)

Podle mého názoru je to však s migrací složitější a obávám se, že ti migranti, dokonce v ještě větším množství, Evropu ještě čekají a myslím, že nejdéle do deseti let.... spíš dříve.

2 0
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,51
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz