Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tady nám někdo lehce lže... https://www.worldfootball.net/attendance/rus-premier-liga-2019-2020/1/

Oproti minulé sezoně (i tam to bylo více než autorových 11k) je samozřejmě znát nárůst popularity fotbalu v Rusku stran MS a slušného výsledku sborné. Tohle se samozřejmě projeví v každé zemi, historicky ČR nevyjímaje. Na stránkách se dají najít i návštěvy v zmiňovaných ostatních zemích.

Tak jak autore?

2 0
možnosti
JZ

Děkuji panu Kodýdkovi za upřesnění, ovšem letošní sezóna teprve začíná. V té minulé činila průměrná návštěvnost ruské ligy 16 081 diváků, což je i přes nárůst na zemi se 140 miliony obyvatel slabé. Pro srovnání v nizozemské lize činila loňská návštěvnost v průměru 17 964 diváků na zápas. A to nemluvím o ligách německé, anglické španělské nebo italské, kde jsou průměrné návštěvnosti ještě vyšší. Dokonce i druhá německá Bundesliga v průměru s 19 115 diváky na zápas v minulé sezóně na tom byla lépe než ruská první liga. Za nepřesnost se omlouvám. :-)

Zdroj: https://www.worldfootball.net/continents/uefa/

0 0
možnosti
JP

Doufejme, že nedopadne jako Necid.

1 0
možnosti
Foto

Dávám karmu za článek o mém milovaném klubu. Co se týče Alexe platí "kdo chce kam pomozme mu tam" a za ty prachy je logické, že mu nikdo neházel klacky pod nohy. Přeji mu, ať se mu daří a brzy přestoupí z Východu na Západ. V dnešním papírovém vydání je rozhovor se Součkem Doporučuji k přečtení. Chlapec má moje sympatie. Nejenom kvůli jeho herním kvalitám ale hlavně kvůli jeho názorům a postojům...

1 0
možnosti
JH

To musí být neuvěřitelně těžkej život s takovou fóbií:-)

4 0
možnosti
AD

Jo, kéž by na tom byla česká liga alespoň tak špatně jako ta ruská. Minimálně dle koeficientu UEFA.

2 0
možnosti
JZ

Vzhledem k výsledkům ruských týmů v EP a jejich finančních možnostech na tom česká liga není zase tak špatně. :-)

1 1
možnosti
PD

no, neznáme to nejpodstatnější, co vedlo AK k přestupu...tedy jeho plat a bonus za podpis. není nic vrtkavějšího v životě sportovce, jako je forma a zdraví. Asi se chtěl na stáří zajistit co nejdřív. A nikde není řečeno, že za sezonu, dvě, nepůjde z Moskvy do té italské nebo německé ligy, zatímco kolega Souček bude třeba dál ve Slavii si drbat hlavu, že neodešel. PS...jak se plácá v těch top ligách talent Šik?

4 0
možnosti
JZ

Mám za to, že Souček se neztratí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 26,78
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz