Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Máte pravdu. Jenže ona toto připravuje i soudru.. - ehm paní Maláčová. A její velice odborná komise.

1 0
možnosti

R^

Voliči okamurovců se odštěpili od KSČM pro svůj zhoubnější a radikálnější přístup Tomio Okamury než je přístup Vojtěcha Filipa.

Množství antisystémových hlasů je stabilní kolem 15%, dnes to odpovídá součtu KSČM, SPD a Trikolory.

:-)

1 0
možnosti
RK

R56a11d16e31k 49K65a20r87a54s

19. 9. 2019 12:20

SPD jsem volil právě proto, že zbytek politické scény byl nevolitelný. Někteří lidé mi tam ale jsou sympatičtí, třeba gen.Blaško. Naštěstí, se vznikem Trikolóry, už nějaký výběr je:-)

2 4
možnosti

Trikolora, SPD a KSČM jedno jsou! Jde o antisystémové hlasy! :-)

2 1
možnosti
PJ

To jenom dokazuje, že takoví jako SPD nemají s pravicí nic společného. A už vůbec ne s "krajní pravicí"! To jsou levičáci jako poleno.

1 0
možnosti
LB

Klasický nenávistný blábol pana Zieglera vůči SPD a klasická ukázka rádoby pravicového asociála, který si ve své tupé naivitě myslí, že se nikdy neocitne v pozici slabšího vůči silnějšímu nebo v existenciální nouzi. Začasté však právě tito jako první natahují ruku o pomoc a dlaň o peníze, když na ně z jakéhokoli důvodu přijde nouze.

Institut minimální mzdy není levicovým nesmyslem, ale civilizačním a morálním výdobytkem společnosti, která si uvědomuje, že zaměstnanec je vůči zaměstnavateli téměř vždy v pozici slabšího a tudíž jeho možnosti dohodnout si spravedlivé ocenění jsou omezené. Institut minimálního důchodu je opět morálním rozhodnutím nenechat staré lidi na konci života v chudobě, když celý život poctivě pracovali. K žádnému zhroucení důchodového systému by samozřejmě dojít nemohlo, pokud by byl revidován systém výplaty dávek lidem odmítajícím práci a nepřizpůsobivým a pokud by ze státního rozpočtu byly ušetřeny další položky tak, jak SPD navrhuje. To se však panu Zieglerovi nehodí do krámu, ten člověk nepotřebuje argumentovat, jen plivat na ty, které nesnáší.

2 7
možnosti
PT

P58e26t51r 76T25o87m91e22k

19. 9. 2019 8:35

Tak mně odpovězte vy chytrej. Jak by asi pitomiovci řešili takové problémy, jako např. Moje známá má důchod asi 11 tisíc, celý život pracovala a její kamarádka protože byla líná a skoro nepracovala má důchod asi 4 tisíce. To by jako obě braly stejně?

2 2
možnosti
DR

"Je to jen z dalších nesmyslných populistických návrhů SPD, pro které je absolutně nevolitelná."

Naštěstí o tom pro koho je SPD volitelná či nikoli, budou bez ohledu na názor na tuhle věc, rozhodovat voliči a nikoli blogeři.

3 4
možnosti
JZ

To nikdo nepopírá pane Rozsívale, já jenom doufám, že na základě takových nesmyslů jich bude co nejmíň. :-)

2 2
možnosti
PT

P33e10t28r 31T40o23m69e55k

18. 9. 2019 23:49

Jak by asi pitomiovci řešili takové problémy, jako např. Moje známá má důchod asi 11 tisíc, celý život pracovala a její kamarádka protože byla líná a skoro nepracovala má důchod asi 4 tisíce. To by jako obě braly stejně? Tomio ty jsi opravdu pitomio.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS