Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kolaborant,nic jinýho! Vám karma Jene.

1 0
možnosti

Příliš to prožíváte.

Já Senát považuji za zbytečnou instituci, která svou úlohu splnila už v roce 1992. Tehdy bylo váhajícím poslancům federálního shromáždění slíbeno, že pokud budou hlasovat pro rozdělení ČSFR, o koryta nepřijdou a budou (bez voleb) recyklováni jako senátoři. Rozdělení republiky proběhlo hladce, federální poslanci utřeli hubu a teprve o čtyři roky později byly vyhlášeny senátní volby. Přestože bylo proklamováno, že do Senátu budou voleny osobnosti a ne strany, již první volby měly charakter ryze stranický a ihned vznikly senátorské kluby podle stranického systému.

Voleb do Senátu jsem se nikdy neúčastnil a uvítal bych jeho zrušení.

1 1
možnosti

Přesně. To shromaždiště darmožroutů je totiž typickým příkladem hesla "koryta vždy až na prvním místě".

2 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Senát není firma. To tu zkůšá jeden s republiků. Ale jinak máte pravdu.

2 0
možnosti

Lézt do zadku Číně je blbost, stejně jako lézt tam komukoliv dalšímu. A nemá nám nikdo co diktovat. Doubrava je prostě komouš.. Ať tam klidně Kubera jede a klidně i další, jistě je ale třeba počítat s riziky. Zda za to stojí, je ale na jinou diskusi. Ale autor se dopouští velmi pěkné manipulace, k čemu je mi HDP na obyvatele klidně 3 x větší, když Číňanů je asi 50x víc? To ja zase takové to klasické autorovo, co se hodí do krámu...

1 1
možnosti

Myslím, že podstatnější je toto sdělení "Tchajwan je u nás 14x významnějším investorem než pevninská Čína". Jejich HDP nás ani tolik zajímat nemusí.

4 0
možnosti
Foto

Dřív se tomu říkalo kolaborace. A kdyby tady vládli kolegové s.(enátora) Doubravy, tak jistě ví, co s takovými lidmi dělali.

7 0
možnosti

No, nicméně byl na Ústecku zvolen dvakrát...

2 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,32
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz