Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S výsledkem spokojenost, teď už je jen potřeba budovat stabilní kádr, ne takový, který se na každém srazu mění. Defenziva to je grunt a tam by se obzvášť neměly dít žádné šachy!

Je štěstí, že jsem neseděla na lavičce, já bych Krále po poločase vystřídala za špatné přihrávky a nakonec on byl ten, kdo se nejvíce zasloužil o naše vítězství, protože ho asi v Rusku naučili, že je třeba také střílet, ne jen hledat lépe postaveného hráče, jak to alibisticky dělali ostatní. Naštěstí se hraje devadesát minut a ta druhá půle potěšila srdce každého fanouška, stačilo vyměnit hrot útoku a už to jelo.

Kluci zasluhují velký dík, Vobzvlášť za ten boj s Anglií, kde ukázali, že když zamakají, nemusí být naše vystoupení na ME ostuda, naopak můžeme ty silné týmy pěkně pozlobit a i porazit.[>-]

1 0
možnosti
JJ

No tak hlavně, že to dobře dopadlo. Ty albánské vlajky v hledišti se, samozřejmě v rámci korektnosti, tak nějak ztatí, že ano.

Jinak jsem rád, že to kluci těm kosovským nacionalistům nakonec oplatili a na Euro se podívají.;-)

3 0
možnosti
DR

Jo, bude to dnes těžké. Zase tři dobré zápasy ve stejnou dobu, ach jo. ;-(

2 0
možnosti
MK

S názorem "Kosovo je Srbsko" v žádném případě nesouhlasím. Uznávám však, že mnozí to mohou vidět jinak.

Pokud však chtějí za svůj názor bojovat, měli by nést na trh svou kůži a nepůsobit problémy jiným. Ať si uspořádají svou akci, na které mohou své názory prezentovat a necpou se na jiné akce, kde na ně není nikdo zvědavý.

0 0
možnosti
PV

Tak doufam, ze se to obejde bez politickych gest. Nicmene by me zajimala pripadna reakce uefy, ktera "konala" po zapase Turecko-Albanie.

1 0
možnosti
PL

P20e54t80r 95L30a13n81g69e32r

14. 11. 2019 17:47

Rozumná řeč. R^ Karma

.

O odtržení Kosova od Srbska si myslím, že vzhledem k vyhrocené situaci před dvěma desítkami let asi nebyla jiná možnost jak zabránit krveprolévání. Je to ovšem bohužel také "příklad" pro odstředivé tendence v jiných zemích.

3 0
možnosti
Foto

A17l46e94š 96M30e57r97t28a

14. 11. 2019 18:48

Což takhle rozdělení Kosova?

0 0
možnosti
KT

Já taky doufám, že pan Větvička nevtrhne na hrací plochu a nedá, jak on říká, mlokům z Kosova, co proto!

8 1
možnosti
  • Počet článků 3315
  • Celková karma 26,59
  • Průměrná čtenost 1811x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz