Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V první řadě potřebuje hnutí Milion chvilek demokratizovat, zbavit se jednání podle fašistických a bolševických šablon. To znamená nevyčítat určité jednání jen někomu (např. židovi, nebo Babišovi), ale všem bez rozfílu. To znamená: je-li lump podnikatel Babiš, jsou lumpové i ostatní podnikatelé (Bakala, Schwarzenberg, atd.).

0 3
možnosti

Pane Zieglere, mate navrh proto "NECO"?

Vase znalost veci vam dava predpoklady take neco navrhnout a ne jen kecat o problemech.

0 0
možnosti

Promiňte, ale nevím proč by pan Ziegler měl něco navrhovat . Pokud vím, není pan Ziegler představitelem opozice, ty návrhy by měly vzejít od opozice. Pokud opozice pouze žvaní Babiš pryč, Zeman pryč a žádné konkrétní návrhy nemá, měla by odejít do kytek. Asi ani nemusí. už tam je.

2 0
možnosti

Pane Zieglere smekám. To nemá chybu.

2 0
možnosti

A pak že nejde napsat rozumný blog a bez osobních výkřiků. Dnes jednoznačná karma. R^

6 0
možnosti

R49u57d87a 86S12l45a78v36í60k

18. 11. 2019 14:38

Zase to čekání na spasitele/vůdce, který má říct, co se má dělat. :-P

1 2
možnosti

Aktivizace občanské společnosti není čekáním na spasitele! :-)

2 0
možnosti

J97a48n 59R30á23ž

18. 11. 2019 14:29

Za střízlivě napsaný článek dávám karmu!

5 0
možnosti
Foto

Přitom je to tak jednoduché. Lidé by se měli sjednotit pod heslem "Méně státu a více svobody pro jednotlivce". Problém je, že ta závislost na státu se stává pro více a více lidí, naprosto zásadní až patologickou. Lze vysledovat, že veškeré zlo, veškeré násilí, které znemožňuje lidem svobodně kooperovat a vytvářet si vlastní instituce založené na dobrovolné bázi, produkuje stát se svými kolektivistickými schématy.

3 1
možnosti

J25a43n 24R58á43ž

18. 11. 2019 14:33

Souhlasím s tím, co píšete, ale to, že se lidé někdy shodnou na tom, že stát není od toho, aby zasahoval do individuálního života občana, ale měl by ho nechat svobodně žít, je stejně naivní představa, jako byly hodné kněžny a pracovití poddaní v pohádkách Boženy Němcové.;-(

0 0
možnosti

No já nevím. Vždycky když tu někdo burcuje opozici, aby byla pozitivní a nabídla něco lepšího, zeptám se co konkrétně a nikdo mi ještě smysluplně neodpověděl. A navíc jsem přesvědčený, že voliči AB nemají důvod měnit svou modlu. Zastavil přece Kalouska, přidal důchodcům, a zatnul přes EET tipec těm hamižným živnostníkům.

Jen si vzpomeňte, kdy u nás dochází ke změně vládnoucích stran. Po nějakém průšvihu nebo po silných ekonomických otřesech. To první zřejmě už neprojde, to druhé bych si sám nepřál.

2 1
možnosti

Burcovat opozici není na škodu! Jsou v těch stranách kvalitní politici, ale převážně nejsou ve vedení.

A průšvihy nejsou? Jsou! Ale pod kobercem!

Ekonomické otřesy nám zatím nehrozí, ale přijdou!

1 0
možnosti

Vidím to takto: Pokud jde o pana Zdechovského, má pravdu, třeba nabídnout pozitivní program ve kterém by neměla chybět vize. Jiná věc, je občanská iniciativa. Tam se jedná o rozmanitý překroj společnosti, která vyjadřuje nesouhlas s jednáním politiků.

Tady je zbytečné očekávat, že by měla mít nějakou vizi. Ve vyspělých demokraciích,

to většinou probíhá tak, že politik, po kritice, odstoupí sám. Ale tak daleko zatím bohužel nejsme.

1 2
možnosti

J91a46n 39R28i38c62h93t44e71r

18. 11. 2019 14:21

Politik po nějaké kritice nikde hned neodstupuje. Je to prosté: není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem:-)

Buď budou nespokojení ti nejbohatší a velké společnosti, nebo střední třída, nebo nejchudší, nebo obyvatelé měst, nebo zemědělci, nebo malí podnikatelé, nebo ti velcí... dál už doplňujte dle libosti, možností je nespočet... zkrátka vždycky se najdou nějací kritici. Ono politiku, která by nadchla všechny, ani dělat nejde.

2 2
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 26,78
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz