Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Já sice s obsahem článku souhlasím, ale čekám na článek pana Nožičky, ve kterém rozpráší svojí neprůstřelnou a zasvěcenou argumentací Váš článek na prach.

12 2
možnosti
JZ
Foto

R^R^R^Jednoznačná karma. Kdo lží bojuje, na lež zajde.

Ta říše - a zejména její momentální politický systém, atd. - je systematicky založená na lži, podvádění a zákeřnostech. Lži a fake news jsou nejviditelnějšími a nejtypičtějšími projevy její zahraniční politiky a podobné je to u nich v propagandistické masírce cílené na obyvatele vlastní země. Nihil novi sub sole, vždyť stejnými prostředky "bojovali" Lenin, Stalin i Stalinovi nástupce v čele SSSR. Stalin povýšil lež na legitimní nástroj "třídního boje", atd.

15 1
možnosti
Foto

corrige errata: "Stalinovi nástupci"

1 1
možnosti

P80a11v31e88l 80Č36e21r73n90ý

10. 12. 2019 11:15

V Rusku se jedná o problém systému. Dopují sportovci všech zemí, ale jen v Rusku a možná i v Číně a KLDR to je řízeno státem. Pro tyto státy byl vždy sport nástrojem propagandy a bylo důležité dát občanům pocit, že sice nemají co do úst, ale jsou nejlepší na světě. A stejně to pojal i Putin. Pro Putinovské Rusko byly sportovní výsledky tak důležité, že si vytvoříl placený aparát agentů, politruků a lékařů, kteří pracují na sportovních podvodech a krytí viníků.

Ruská vlajka opravdu nemůže vlát nad sportovními soutěžemi v duchu fair play.Takže pokud Rusové nepochopí, že nezmění-li systém, tak jsou navždy vyloučeni a mají po žížalkách a je to tak správně...

14 2
možnosti
OZ

Rusko se samo odděluje od okolního vyspělého světa (nejen internetem). Není důvod, aby se zbytek světa nechal donekonečna obelhávat a podvádět Ruskem. Jen je potřeba být takhle zásadoví ve všech problémech.

16 2
možnosti
Foto

R^ Je nezbytná maximální obezřetnost, jak vůči "zprávám" odtamtud protlačovaným, tak při jakýchkoliv vzájemných kontaktech a vztazích.

6 1
možnosti
PN

Prisnost musi byt, tak je to spravne. Kdy se konecne zacnou resit chudaci astmatici? Norskeho "doktora" chyti s 6 000 davkami dopingu pro chudaky astmatiky a vsechno je ale v poradku, oprotoze narozdil od hloupych Ruse maji Norove noping povolenu.

2 16
možnosti
Foto

J71a89k10u77b 87R53o43t21h

10. 12. 2019 11:04

Ale prdlačky, synku. Mimochodem, proč se vy ruští trollové nenaučíte pořádně česky? :-/

19 3
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,51
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz