Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Souhlasím s Vámi, Rusko bylo vyloučeno asi zaslouženě - ale jak sám píšete, mnozí ruští sportovci v tom nejedou a start pod neutrální vlajkou není ono. Pro mnohé to bude celoživotní zklamání, někteří už nehodou mít nikdy možnost reprezentovat svůj stát. A dle mého názoru ruská konkurence dává sportu šťávu, tu správnou rivalitu, bez ohledu na to, že část ruských sportovců má občas problém přijmout porážku.

Smutná byla pro naše sportovce olympiáda v Los Angeles v roce 1984, kde nešlo ani tak o pomstu za rok 1980, jako spíše obavu, že by sportovci mohli na západě zůstat.

Pro mnohé to byl šok, konec na vrcholu kariéry.

3 1
možnosti

Zklamání ruským sportovcům nepřichystala WADA, ale ruský stát! :-)

3 1
možnosti

R^ Žijeme v divné době! :-)

1 0
možnosti
Foto

Naprosto stačilo zrušit akreditaci RUSADY. A mimochodem, výsledek by byl téměř tentýž.

1 6
možnosti
JK

J90i13r19k75a 95K62o48r25n

10. 12. 2019 16:15

....mimochodem už ji jednou zrušili (2015-18) po ruském breku a slibech a "opatřeních" ji opět obnovili a výsledek je zřejmý....nikdy nevěř Ruské hordě....:-)

11 0
možnosti
MV

Kdo s čím zachází,....

12 0
možnosti
Foto

Nejlepší řešení by bylo vyloučit Rusko ze všech sportovních soutěží do skonání světa a do stejného termínu na něj uvalit hospodářskou klatbu, aby si ve světovém obchodě neškrtnul.

2 12
možnosti
PT

P45e16t69r 43T77o95m68e55k

10. 12. 2019 12:39

Vám by asi rusák nevadil ani kdyby před cílem podrazil tomu před sebou nohu.

13 2
možnosti
MB

Princip je pořád stejný. Jsou dána jasná pravidla. Ve snaze zisku, uspět - Jsou následně porušována. Nějakou dobu to jde, někdy to i vyjde - Nicméně, pak to praskne! Zajímavé je, že viník se nezastydí, žvaní totéž = Účelovka, kampaň, spiknutí, tuzemsko - mezinárodní izolace, chtějí mne / nás, dostat z politiky .. Tu přichází osvědčený - Fiodor Michajlovič Dostojevský - Já jsem to říkal ! = Zločin a trest . A zase budou přicházet ti další - Áále zase tak velký zločin to nebyl a trest je přílišný a tak to dělají různě i jinde. My nic, já na fujaru, on na balalajku - My muzikanti jsme a přicházíme k vám ! ... :-)

9 1
možnosti
MB

A skutečně, již jsou tady ! Pane Fogel, na co tedy hrajete ? Fujara je slovenský ľudový, drevený dychový nástroj. Balalajka zase, strunný nástroj ruského původu s trojdílnou rezonanční skříní . Na co - a o co, pak hrajete Vy ? Na mínusovací, blanozvučný bicí nástroj - Tympán ? Pravda se nedá přehlušit ! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,68
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz