Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Příloha č. 10 k Tajnému protokolu z konference ministrů zahraničních věcí v Moskvě ve dnech 19-30. října 1943 "Deklarace o odpovědnosti hitlerovců za spáchané ukrutnosti" obsahuje tuto zajímavou větičku: "Němcům, kteří se účastnili hromadného střílení polských důstojníků ... , bude tudíž známo, že budou přivedeni zpět na jeviště svých zločinů a souzeni lidem, jenž byl obětí jejich násilí."

0 0
možnosti
BJ

Zajímavé, že ve svém příspěvku neuvádíte válečné zločiny USA , třeba ve Vietnamu, kde napalm zabíjel civilní obyvatele včetně dětí, viz snímek dívky, který obletěl svět, úmyslné humanitární bombardování nemocnic v Jugoslávii, mám pokračovat?

0 5
možnosti
LU

Asi ste si pomýlil blog!,

nikto tu v príspevkoch neuvázda "válečné zločiny USA , třeba ve Vietnamu, kde napalm zabíjel civilní obyvatele včetně dětí, viz snímek dívky, který obletěl svět, úmyslné humanitární bombardování nemocnic v Jugoslávi" 8-o

článok je o sovietskych vojnových zločinoch, ak by niekto písal o zločinoch USA...porušoval by pravidlá, reagovať podľa pravidiel môžete len na konkrétnu tému a to sú sovietske vojenské zločiny.

Váš príspevok môže byť zmazaný je mimo téma.

5 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

J92i72ř64í 19K38i24n42d74l

18. 12. 2019 15:19

Znásilňování dětí, stařen a dospělých žen, loupení a vraždění ze strany sovětské armády dosáhlo takových rozměrů, že si naše vláda u sovětské vlády na to stěžovala. Vyšla i o tom kniha složená mimo jiného i z depeší naší vlády na stížnosti sovětské armády. Vydalo ji Karolinum a jmenuje se " Československo v poválečné době " Dovolím si jedu s depeší ocitovat. " K. Bělina ministerstvo vnitra. „Dovoluji si zdvořile sděliti, že venku je velké zklamání nad jednáním některých rudoarmějců. Kradou vše, co jim přijde do cesty, a nejsou vybíraví. Učiňte vše, co je Vaší moci, aby se podobné sprostoty neopakovaly. Lidé říkají, že za celých 6 let co zde byli Němci, nic podobného se nikdy nestalo. Berou hodinky, kradou šatstvo, potraviny, žádají vodku a vyhrožují revolverem, nebude-li vyhověno. Znásilňují naše ženy, dívky! Přesvědčte se, zda tyto údaje jsou pravdivé! Rozčarování nabývá hrozivých rozměrů. Učiňte vše, a to ihned, aby se to zastavilo.

6 1
možnosti

Souhlas, zejména s posledním odstavcem.R^R^

0 0
možnosti

Zlehčovat Mnichovskou dohodu, pokud je člověk Čech - to je vážně docela sílaRv

Zvěrstva Rudé armáda, tak ano a víte kdo se jich dopouštěl nejvíce, negramotní příslušníci RA, což ale většinou nebyli národností Rusové, byť bojovali pod vlajkou SSSR. Ještě větší sadisti ale byli Poláci, před nimi moje německá babičky po válce utekla, bohužel do soudního Československa, a třebaže národností Lužicko-Srbské, tak hrdinní Češi ji tady nadávali do Německých ku***. Historie není černobílá čítanka.

2 5
možnosti
Foto

J11i64ř35í 47K20i23n27d80l

18. 12. 2019 14:53

Oni ti Rusové jsou takoví hodní a mírumilovný národ. Za vše špatné mohou jiní národové a negramotní. Jenom nechápu, kde v zemi, kde v zemi, kde zítra znamená včera, mohli být negramotní lidi a jak obyvatelé v zemi, kde lid byl uvědomělý a vychovávaný v duchu Marxismus- Lenismu se mohl dopouštět takových zvěrstev i u nás. Od znásilňování žen za bílého dne, loupeží vražd.:)

,

6 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

DR

V pohodě, zvyknete si. Říkal jsem Vám, že kritizovat v článcích pana Zieglera naše nedotknutelné západní "spojence", ke kterým on vzhlíží, se u něj netoleruje. To můžete pouze u těch autorů kteří píší s nadhledem.

Tady musíte psát pouze o krásném západě a zlém Rusku. Teprve pak budete jeho člověk. R^

2 4
možnosti
PK

dobře napsáno, nezaujatě. Přsně jste napsal, proč Rus se teď cítí podrážděný, když tvrdí, že to byl kdysi Sovětský Svaz? Někdo veřejně, objektivně napadne jejich vidění této historie a hned je ten špatný. Čeká je dlouhá cesta

5 0
možnosti
PL

P93e21t45r 75L66a10n88g15e80r

18. 12. 2019 9:45

Dnes oceňuji vaší věcnost a jsem rád, že jste se obešel bez zbytečných emocí. Jen poznámka, vedle zmapovanych zločinů jistě existuje i řada těch, o kterých se oficiálně neví.

Vám karma. Tento styl psaní se mi líbí. R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 27,02
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz