Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)...:-).......Pane autore, ráno jsem napsal příspěvek , už tu není! Napíšete, že jsem antisemita, přitom je to lež jako vrata a můj příspěvek smáznete, takže si nikdo nemůže přečíst co jsem skutečně napsal! JSte odporná povaha! A někteří Vám tleskají. Nezávidím !

0 0
možnosti

V předchozím blogu jste souhlasil lajkováním s protižidovskými příspěvky. To je dokázané, tak co si mají lidé o Vás myslet?

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Jinak souhlasím s vámi, že cituji "Nikoliv, je výsostným právem jakéhokoliv suverénního státu stanovit si památeční dny podle svého uvážení.

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=739900";

Máte naprostou pravdu, toto je opravdu výsostným právem jakéhokoliv suveréního státu. Jen ovšem pak nechápu, proč některé státy mají problém se svatyní Jasukuni a neustále mají tu drzost kritizovat japonské představitele, kteří tuto svatyni navštíví.

Takže jak že to je prosím s tím výsostným právem jakéhokoliv suverénního státu? Nebo se toto právo soudí případ od případu?

P.S. Osobně nějak nechápu reakci ruského ministerstva zahraničí. Jsou dvě varianty. Buďto to zkouší, čemuž osobně nevěřím, ani Rusové tak hloupí nejsou. Nebo jde o prosté divadélko. Oni vědí, že nám to bude vadit, ale kvůli obyvatelům prostě protest vznesou, i když zároveň vědí, jaká bude naše odpověď. My zase víme, že tu odpověď čekají, takže je nezklameme, a kola se točí dál. Pokud jste si i vy všiml, krom pravidelného poštěkávání z ruského ministerstva zahraničí žádné jiné kroky nepodnikají, což mne utvrzuje v tom, že jde o prosté divadlo. Jistě, poněkud nechutné, ale nic překvapivého.

2 3
možnosti

R^

Jo, pane Zieglere, Rusové mají naši zemi za prostor svých zájmů. Opět by chtěli, abychom s nimi byli spojeni. A naši komunisti o to usilují zcela nepokrytě, okamurovci o to usilují skrytě a Zeman, raději ani nemluvě!

:-)

4 3
možnosti

:-)......JINAK.....dobře promazáno! Nehodící se škrtněte! Kdo nejde s námi, jde proti nám! Pa,pa,pa ! VVV

1 3
možnosti
Foto

kolik bylo dnes těch stakanů???

3 3
možnosti

J34a85n 22Z81i83e50g78l13e68r

21. 12. 2019 14:33

Standa Novák tady v předchoztím blogu veřejně obhajoval antisemitské příspěvky, čímž de facto hájil nacistický režim. Co nám k tomu asi řekne?

6 3
možnosti

To mě k němu moc nesedí, je hodně nalevo, ale zde mě přijde, že to trochu přehnal s pitným režimem. Zatím se nevyjádřil, tak možná odpočívá po menším mejdanu.

4 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

ano pane zieglere máte pravdu.karma R^

5 0
možnosti

Když se to Rusákům hodí, tvrdí že se Sovětským svazem nemají nic společného.

A jindy zase vadí naše vzpomínka na sovětskou okupaci.

Vrcholem pak je, když přiznávají statut válečných veteránů okupantům z osmašedesátého.

Jakékoliv vztahy s někým takovým se nám vždy vymstí.

15 0
možnosti
Foto

No právě, stačilo odbýt ten komentář tiskového odboru ruského zamini slovy, že pokud někdo chce v Rusku přiznat statut válečného veterána za účast na obsazení Československa půl milionovou sovětskou armádou, drkotající se zimou a hlady , tak proč bychom nemohli s pietou vzpomenout oběti této války, např. ony dva sovětské vojáky zastřelené v Praze. Viz stenografický protokol z tehdejšího srpnového zasedání Národního shromáždění.

2 6
možnosti

S tezí, že Rusku je naprosto houby do toho, jaké významné dny budeme v ČR mít a kritizovat naše případné kladné rozhodnutí v této věci je od Ruska drzost. Nicméně, zařazení tohoto dne mezi významné dny mně připadá jako cimrmanovské "Naše slavné prohry", to zaprvé. A zadruhé, mít mezi svýznamnými dny zařazen 21. srpen a nemít tam zařazen 15. březen, mně připadá jako ideologie poplatná novému pánovi.

5 5
možnosti

Jako významné dny, nebo spíše dny národního smutku, by měly být oboje data.

2 0
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 26,78
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz