Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Karma!

"Ježíš je úsměv Boha. Přišel nám odhalit lásku a dobrotu našeho nebeského Otce. Potřebujeme Boží úsměv, abychom se zbavili našich falešných jistot a přivedli nás zpět k radosti z jednoduchosti a z toho, co dostáváme zdarma." (tweet papeže Františka, 21.12.2019)

1 0
možnosti
Foto

Santa je úchyl a Děda Mráz si už od nás dárky neodnáší. Takže Ježíšek je jedině možný a dostatečně solidní. R^

2 0
možnosti
Foto

Njn, to jsou ti naši politici. Místo aby se Czernin spojil se Zdechovským (a měli tak společně větší váhu), musí si založit trucpodnik (stejného zaměření). Takhle to nikdy daleko nedotáhnou.

0 0
možnosti

P55e68t23r 55L86a17n39g32e20r

22. 12. 2019 9:40

Celkem nesmyslný pamflet. Proč by měl vitezit Ježíšek nebo Santa? Mohou existovat v pohodě vedle sebe nebo se prolíná. To přece není třídní boj, pane Zieglere. Zatímco u nás doma slavíme podle tuzemských tradic, mladší sousedé, kteří mají malé děti a nejsou věřící, tak mají i prvky Santy. A co na tom, ať si každý vybere podle sebe. Jenomže to antidemokrat pan Ziegler nemůže pochopit. Rv

2 2
možnosti

Tak já jako "stařec" jsem pro Ježíška, ale vnukům je bližší varianta - Santy nebo Pere Noela či italské čarodějnice. Jeden vnuků neuvěřil, že Bůh - zjednodušeně - stvořil Zemi za týden a ještě sedmý den odpočíval. Povídal - dědo, potřeboval tak 2-3 týdny, minimálně ...:-)

1 0
možnosti

Zastávám se Ježíška, vše komerční je špatně. Autorovi karmaR^

2 0
možnosti

Srandovní je tzv. Český Ježíšek, desetiletý kluk v čepici s bambulí a malými křidýlky. Jedna pitomost se nahradila jinou.

1 0
možnosti
Foto

Ježíška nedáme, díky :-)

4 0
možnosti
Foto

Sakra kdy už se konečně přestane šířit ta pitomost, že Santa Claus má původ v Americe? To je vážně takový problém si najít fakta dnes, v době internetu?

1 0
možnosti
Foto

Ono je to jako s hamburgrem ;-D, ale mám dojem, že na tom jestli Santa pochází z Nizozemí a hamburgr z Německa moc nesejde, oboje proslavila Amerika...

2 0
možnosti
Foto

I62v92a47n 84M81a57r45e28k

21. 12. 2019 20:23

U nás na Valašsku to byl vždy Ježíšek, a žádný Santa. . . . . Na Mikuláše též klasika, čert a anděl a žádní Krampusáci, jak je nyní někde módou. No a na tři krále. . . . Nevím, jak to bude s tím vzadu? Snad nám to vydrží? Hezké klidné a požehnané Vánoční svátky p.Jene.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS