Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, českým důchodcům se také daří díky inflaci rozpoutané ČNB a odboráři stále hůře, za důchod si toho koupí díky inflaci stále méně. Pokud bydlí důchodci ve větším městě, měli by zvážit, zda nájmy v budoucnu utáhnou. Důchodců je asi čtvrtina Čechů.

Tedy k tomu titulku: U nás prezident "nežvaní a neslibuje" (neříká vlastně nic, co by nás zajímalo, Čína mě opravdu nezajímá), ale Čechům se daří hůře. Tedy částečná shoda Česka a Ruska?:-)

1 0
možnosti

Nehájím současnou vládu, ale růst důchodů v Česku převyšuje inflaci. Reálné příjmy Čechů rostou.

2 0
možnosti

Hm, porodnost nám klesá i v České republice, v Japonsku dokonce tak brutálně, že rozdíl mezi narozenými a zemřelými byl skoro půl milionu. A nechcete doufám stavět Japonsko díky tomu na horší úroveň než je Rusko, že ne? Takže moc nechápu, co to má dokazovat.

A infrastruktura? Já být ruským prezidentem, kašlu na ni taky. Být v Rusku v roce 1941 dálnice, tak Němci mohli slavit v Moskvě ne vánoce, ale už svátek všech svatých.  Proč se zbavovat efektivní obrany?

K HIV se vyjadřovat nebudu, nechce se mi pátrat po datech přes mobil, takže panu Zieglerovi v tomto budu věřit.

1 1
možnosti
Foto

Správně. My za komunismu také nestavěli dálnici na Rozvadov, ale jen do Berouna, aby Bundeswehr neměl přístup do nitra Čech. My už z toho naštěstí vyrostli, Rusové ne. Ale je to samozřejmě jejich problém.

5 0
možnosti

HDP Ruska od roku 2016 každý rok rastie v roku 2018 o 2,3%, pretože to je Rusko tie údaje sú sfalšované, pravdu musíme hľadať, vzrástla cca o 1,5%, ale HDP rastie.

https://www.info.cz/svet/jak-je-na-tom-ruska-ekonomika-oficialni-cisla-budi-pochyby-i-v-samotnem-rusku-42428.html

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ee/HDP_PPP_per_capita_Russia.jpg

Mzdy v Rusku rastú medziročne o viac ako 5%, čím kopírujú infláciu, čiže reálne mzdy očistené od inflácie ostali nezmenené.

Rusom sa nedarí horšie, ale stále sa nemajú lepšie, majú sa rovnako zle ako vlani, predvlani...

Nikto by sa nemal snažiť pochopiť národ, ktorý stále verí sľubom, že "bude líp", a dáva pri voľbách hlas tomu kto ho neustále klame, sú to proste Rusi.

1 0
možnosti

Děkuji za upřesnění, shodneme se tedy pane Ulrichu na tom, že Rusům se i přes Putinovy sliby nevede lépe. :-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Karma za článek a smutek nad strádáním obyčejných lidí v Rusku. Žel, v té říši nikdy neměl život obyčejného občana žádnou hodnotu a dodnes nemá.

8 0
možnosti

Jasně. Nahraďte Putina Zieglerem. Ty úžasné výsledky uvidíte... Chytrolínů je na světě spousta.

1 12
možnosti
Foto

Prostě socialismus nefunguje. To je celé. Jen je mě divné, že na to zapomínají už i soudruzi ve vládě v USA a také ti co jsou ve vládě u nás.

6 0
možnosti
Foto

I10v23a36n 62M90a14r71e98k

15. 1. 2020 19:13

Dík za jak jinak, než zasvěcenou informaci pane Jene. . . . Za hoďku se o tom opět přesvědčím-e na dvojce v druhém díle německé televize ZDF "Rusko z výšky" . . . Přeji vám příjemnou podívanou, a nejen Vám. R^

2 8
možnosti

...jo jo, na Ruskou hordu je nejlépe se dívat z hodně, hodně velké výšky:-)

9 1
možnosti

Ovšem most na Krym maji...

4 0
možnosti
Foto

Putin něco cekne a vláda se poroučí. Tomu se říká samoděržavství. Zaplaťpánbůh za naší demokracii s hádkami a neshodami. Jenom nechápu, jak někdo k té zemi může stále vzhlížet s obdivem.

14 2
možnosti
Foto

Jde o pod kůži zažranou historickou paměť. Putin sice není carem, ale Rusové ho tak berou.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS