Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Snaha o rozumný vzájemný rozchod je základem pro minimalizaci ekonomických problémů a ztrát na obou stranách.

Bohužel na straně EU přetrvává uražený postoj, že si Británie nevážila členství v báječné EU a je třeba ji za to "trošku" potrestat.

Bruselští komisaři uzavření ve své bublině vzájemného poplácávání, jak vše dělají výtečně a neomylně si musí uvědomit, že brexit nebyl vyvolán hloupostí Britů, ale naopak stále rostoucí byrokracií v Bruselu a dlouhodobou neschopností a strachem řešit nejdůležitější problémy v EU.

Z kdysi dobře fungujícího ekonomického - obchodního společenství se nyní stává stagnující a těžkopádný politický moloch s neomarxistickými nápady - překotné zavádění elektromobilů, budování evropské armády, přerozdělování uprchlíků atd.

3 2
možnosti

Tá "histérie" môže byť iba ak na Britskej strane.

Hlavný vyjednávač EU je aj naďalej pán Barnier. Je to tvrdý pravicový Republikán, ktorého nezaujíma Británia, je to taký malý Európsky Trump pre neho platí tiež heslo "EU first".

Je sympatické, že neháji len záujmy Nemecka a Francúzska, ale všetkých štátov v EU, napr Írska republika, presadil do zmluvy o Brexite všetko čo Íri požadovali.

Pán Barnier nie je socialistické slniečko, je Republikán v EU parlamente je členom Európskej ľudovej strany, nejde mu o žiadnu pomstu, ide mu jedine o vyjednanie najlepších ekonomických podmienok pre EU.

3 3
možnosti
Foto

R^ Karma. Pokojná a dobrá dohoda, která nadále nepoškodí vzájemné vztahy, je vždy nejlepší.

3 0
možnosti
Foto

Tak tak, po smířlivém rozvodu může za čas následovat "zpětný" sňatek. Jeden zdejší občan to už absolvoval třikrát (se stejnou rozvedenou). Vždyť ten obřad je tak dojemný. R^

0 0
možnosti

P49e23t52r 34L44o48r91e67n45c

10. 2. 2020 19:30

Když oni Angláni si těma jejich klackovskejma kecama nikoli nezbytně honili trika a alkoholizovanej Junkers na to reagoval jak uraženej malej fracíček.

Pak to takhle dopadlo:-/

2 0
možnosti
Foto

ba ba nejrozumnější bude z EU EU také vystoupit

3 3
možnosti
Foto

Nejprve to natrénujte vystoupením z kolotoče. Abyste poznal. jak se pak budete cítit.

4 4
možnosti

Ano, zachovejme si selský rozum a maximum dobrého na obou stranách!

Britové se svobodně rozhodli? Svobodně? Ale co to dalo práce tomu hochovi, co má svoje kšefty v Rusku! Nutno mu přiznat, že nakonec byl úspěšný! A angažovanost ruských trollů už ani nikdo nepotvrdí ani nevyvrátí!

!!

5 5
možnosti

Orientace v tom co bylo hlavní příčinou brexitu asi není vaše silná stránka.

2 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS