Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Takže se mají lépe než u nás u nás po úpravě je životní minimum ještě o 50 Kč menší než v Rusku.

0 2
možnosti
Foto

Není dobře, když kdokoliv padá do bídy.

1 0
možnosti
Foto

Nespokojený, hladový a navrch vodkou posílený soldát bojuje daleko urputněji než spokojený, sytý a podle zdravovědy žijící voják Západu.

0 2
možnosti
Foto

Putin nelže. Vám třeba bude určitě líp, pokud je pravda, že Rusko do bídy padá. Co to vlastně je padat do bídy? Bída je pojem velmi relativní. Pokud si obyvatelé Petrohradu srovnají dnešní úroveň s dobou za 2. světové, musí jásat. Pokud si obyvatel ruské vesnice porovná dnešní stav s dobou porevolučního hladomoru, musí křepčit radostí. Pokud si dnešní opozičník porovná reakci vlády s dobou za Stalina, musí ve vězení z nadšení tančit kozáčka.:-)

4 9
možnosti
JZ

To je velmi úsměvné pane Bicero, když tedy rusofily evidentně drtí nepříznivá fakta o Rusku, tak začnou srovnávat současnost s porevolučním hladomorem a dobou leningradské válečné blokády, která skončila před 76 lety. To je úžasný úkrok stranou. Už dlouho jsem se tak nenasmál.;-D

8 1
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz