Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Řecko bylo a bude nadále černou dírou na peníze ať jsou odkud koliv.Tam se nedodržuje nic,co by mělo nějaký význam.Před 15lety dostaly befel a penize,že musí stavět hotely tak,aby lidi neházely podělané papíry do košů a jak to vypadá dnes?Jeďte se podívat.Jen některé hotely mají už záchody podle západního stylu,ale většina je pořád stejná.

0 0
možnosti
MC

Dobré názory, souhlasím, jen s tou Ugandou jste to přestřelil.Je to možná jediný africký stát odkud nejsou migranti... Lidé jsou tam poměrně spokojeni,sice tak nějak africky, ale jsou...A od Rwandy po 25 letech od genocidy mezi H+T, bychom se mohli i učit čistotě a pořádku...

0 0
možnosti
MT

"...Není možné přemístit stamilióny Afričanů a Asiatů do Evropy..."

Jóó, a to jako opravdu ?? 8-o

0 0
možnosti
JM

J88i25t45k33a 73M74o75o13d22y

27. 2. 2020 18:12

Výborný blog. Díky

1 0
možnosti
ZS

"„nedávej chudákovi ryby, ale nauč jej ty ryby chytat, aby už neměl nouzi.“

bohužel si myslím, že se ten chudák prostě ODMÍTÁ naučit ryby chytat (stejně jako cokoliv jinýho)

(ne)ziskovky je už naučily, aby si uměli maximálně tak vyřvávat svá "práva" - tzn. právo na bydlení, dávky, bezpracný život

nic než tvrdý postoj nepomůže - tady máč prut a chytej - nechceš? no tak to smolík a nazdar!

7 0
možnosti
JS

Řecko nebere peníze jen na migranty, ale také za ochranu vnější hranice EU, bohužel ani jeden úkol nezvládá, jak by mělo a při tom má docela vysokou nezaměstnanost, velkou armádu a vyplácí nezaměstnaným podporu vyšší, než u nás mají důchodci po celoživotní práci, pak brzké odchody do důchodu a a nadstandardní tam jsou i důchody a to v době, kdy jsou zadlužení až běda. Řecko je jedna ze zemí, která neměla být přijata do eurozóny a i proto jsem já proti tomu, abychom my přijali euro, s takovými mít společnou měnu se nám nemusí vyplatit.

4 0
možnosti
JP

"Jako nejreálnější řešení se jeví účinná pomoc africkým a asijským zemí, aby z nich nemuseli odcházet migranti za lepším životem." - nemáte pravdu. Můžete pomáhat, jak chcete, ale dokud oni NEBUDOU CHTÍT, tak se můžete upomáhat a nic z toho nebude, budete jim jen pro smích. Chceš se mít líp? Tak si vyhrň rukávy a makej! Pomáhat můžete jen tomu, kdo se CHCE mít líp.

Naprosto stejné jako s našimi Romy, Když si zvyknou na věčnou pomoc, můžete jim posílat stamilióny. Pokud ONI SAMI NEBUDOU CHTÍT, můžete se stavět i na hlavu a NIC se nezlepší.

11 0
možnosti
ZS

naprosto přesně!

pomůžu mu jednou - a to tak, aby viděl způsob jak na to

nic si z toho nevezme, nesnaží se a jen dál natahuje ruku?

no tak prostě nic a konec - prostě si poraď sám, tak jak to musíme dělat my všichni okolo

2 0
možnosti
Foto

K54a76r20e16l 13R24y73b21á48k

27. 2. 2020 12:56

peníze zmizely, migranti bohužel ne:-)

7 0
možnosti
JU

J35o92s82e90f 94U80l60m31a92n

27. 2. 2020 10:01

Dnes zasloužená karma. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Histore vrati jde. Staty kde to je nejhorsi proste vojensky obsadit ... Treba to v buducnu bude jedine mozne reseni, lepsi nez nechat tamnejsi obcany at se mezi sebou vyvrazdi ?

0 0
možnosti
MT

Nepujde. Bohuzel se v zapadnich statech "politicka koretnost" vymkla kontrole.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,67
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz