Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Je váš komentář v sekci premium jiný než tento blog?

0 0
možnosti
PF

Je tam par nepresnosti. V roce 48 netvorili prezivsi holokaustu podstatniu cast obyvatelstva. Izrael nikdy nezabral Zapadni breh jako valecnou korist, jen okoli Jeruzalema anektoval. Jinak pekne.

1 0
možnosti
JM

Naprostý souhlas, a platí to od vzniku státu Izrael dodnes. Přesto i některé země EU a Demokratická strana USA mají tendenci pořád Izraeli okopávat kotníky.

7 0
možnosti
Foto

Měl byste ve všem pravdu, nebýt jedné maličkosti:

Bayt Nabala or Beit Nabala was a Palestinian Arab village in the Ramle Subdistrict in Palestine that was destroyed during the 1948 Arab–Israeli War. The village was in the territory allotted to the Arab state under the 1947 UN Partition Plan. It was occupied by Israeli forces on May 13, 1948[4] and was completely destroyed by them on September 13, 1948.[6] Village refugees were scattered around Deir 'Ammar, Ramallah city, Bayt Tillow, Rantis, and Jalazone refugee camps north of Ramallah. Tady je to takhle velmi pěkně jmenovitě seřazené

https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_bitev_a_operac%C3%AD_b%C4%9Bhem_arabsko-izraelsk%C3%A9_v%C3%A1lky_v_letech_1948%E2%80%931949

0 2
možnosti
Foto

Opustili ji obyvatelé na žádost Ligy arabských zemí.

4 0
možnosti
VM

Bude také hodně záležet,jak se bude chovat Turecko,jež je čím dál tím drzejší.

0 0
možnosti
PV

absolutní souhlas se vším R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 26,78
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz