Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen na dokreslení, odkaz, který nasvědčuje tomu, že vláda v únoru nechtěně "sabotovala" přípravu na nápor epidemie.

https://video.aktualne.cz/dvtv/svagr-meli-jsme-poridit-200-tisic-respiratoru-ale-kvuli-vlad/r~8e6050c26abb11ea9c800cc47ab5f122/

1 1
možnosti
JV

Děkovat v této souvislosti Číně je podobně úchylné, jako děkovat žháři že vám nejdřív zapálil dům a potom prodal hasicí přístroj.

5 1
možnosti
Foto

nevím, proč bych měl padat před Čínou na zadek.

Nic nám nedarovala pouze prodala, jako desítkám, či stovkám dalších.

4 1
možnosti
LU

"Třeba ti, kteří vytýkají některým českým politikům, že byli na Čínu zlí a ona kvůli nim nám málem neposlala ochranné pomůcky. Proboha, co je to za uvažování? Komunistickou Čínu nemusím, ale byl jsem rád, že jsme jí nejdříve roušky a další věci poslali my."

Slovensko s Čínou nemá najlepšie vzťahy

(prezident Kiska prijal dalajlámu, Fico na poslednú chvíľu zrušil návštevu Číny na najvyššej úrovni bez ospravedlnenia, Slovensko sa bránilo výkupom slovenských ziskových firiem čínskymi "investormi"...) napriek tomu nám Čína poslala ničím nepodmieňovanú pomoc 1 milión jednorazových rúšok a 100 tisíc rýchlotestov.

ĎAKUJEME!!!!

https://www.aktuality.sk/clanok/774624/koronavirus-v-bratislave-pristalo-lietadlo-so-zdravotnickym-materialom-z-ciny/

Ďalšie lietadlá dnes v noci priletia z Turecka.

2 0
možnosti
LH

jen bych dodal, že Slováci děkuji Česku za pomoc ve vyjednávání.....

1 0
možnosti
Foto

V dobách krize by politiku měli dělat lidé dospělí a nikoli pubescenti. Doporučte panu Zdechovskému, aby si nevyskakoval na Čínu, budeme ji ještě potřebovat

3 3
možnosti
Foto

Jeden virus vám pane Macku nestačí?

5 2
možnosti
Foto

K nám první várky viru přišly z Itálie a USA. Většinou s našimi lyžaři....

1 3
možnosti
Foto

Z USA??? Lidé z Česka jezdí do USA lyžovat? To jste hodně bohatí

1 0
možnosti
Foto

I74v81a10n 80M13a28r13e12k

20. 3. 2020 16:23

Kdo chce, poděkuje.R^ . . .Jiný má třeba místo vděku jen "silné" řečičky.Rv

3 4
možnosti
Foto

A můžete nám prosím objasnit rozdíl v souvislosti s Vaším velmi duchapřítomným příspěvkem mezi silné řečičky a "silné" řečičky?

3 0
možnosti
MK

Souhlas. A to Rusko, které se dosud tvářilo jako že se ho to netýká a že může spasit svět, bude mít brzo nakročeno k mnohem většímu průšvihu než Itálie. Rusko má mnohem výhodnější klimatické podmínky k šíření tohoto svinstva a zanedlouho bude čelit hrozbě vyhynutí.

2 4
možnosti
Foto

I35v64a69n 11M45a18r59e67k

20. 3. 2020 16:25

Pravil "odborník-specialista epidemiolog" 8-oRv

5 2
možnosti
VM

Jestli Němci něco ukradli,nevim.V Číně sice vypukla tato hrozná nemoc,pokud nějaký čínský papaláš vyhrožoval doktorovi,který na to upozorňoval,tak je to špatně.Jenže Čína nemůže za trestuhodnou nepřipravenost Evropy,i von der Leyen to přiznala.Podívejte se,jak perfektně reagovaly státy kol Číny,nejen vyspělé Japonsko,J.Korea ,Tchajwan,ale také Mongolsko,jež uzavřelo hranice,a tj.s ČLR velký kamarád,že Evropa to se svým pseudoliberálním přístupem podcenila,je chyba Evropy.Tvrdíte,jak perfektně reaguje Praha,proč primátor Hřib,který se kasal smlouvou s Tchajwanem(nic proti tomu) neobjednal roušky,namísto kasání,že nebudou brát roušky z Číny.Já osobně mám svou rouškou,tudiž nepotřebuji ani z ČLR,ani Vietnamu,ale ani z Turecka.

3 0
možnosti
Foto

Na Tchaj-wanu život běžel dál. Obyvatelé si nasadili roušky a jezdíli metrem do práce. Pokračovalo i vyučování - jen učitelé vykládali látku s rouškami na tváři a kolem žáků ve školních lavicích postavili plastové bariéry bránící přenosu viru. Tchaj-wan byl totiž na epidemii připraven lépe než ostatní.

6 0
možnosti
  • Počet článků 3312
  • Celková karma 26,79
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz