Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Kdybyste pozorně četla paní Moudrá, tak v textu nepíši Iniciativa, ale institut. Také se však omlouvám, protože přesný název je Český institut pro urážení politiků a to jsme již opravil.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
16 0
možnosti
Foto

I49v42a73n 75M49a76r20e83k

23. 3. 2020 14:22

Pane Konráde, klobouk dolů před Vámi. R^

2 2
možnosti
TB

Dle mého jsou za hranou dobrého vkusu obě - jak ta iniciativa, tak i reakce...ale pokud píšete že ta první je v souladu s ústavně zaručenou svobodou projevu, tak ta reakce na tu iniciativu nepochybně také (samozřejmě pokud to nebudou excesy typu výzev k násilí apod.) .....

3 0
možnosti
Foto

Karma.Tak snad pan Nožička už ted bude spokojený...to, že Zeman je zdvižený prostředníček opravdu není fáma ,ale smutná realita.Rv

5 9
možnosti
Foto

Pan Nožička upozorňoval, že nejde o fotku českých zdravotnic. Nejde dokonce o žádnou akci personálu českých nemocnic, jak by se panu Zieglerovi a Vám líbilo, ale o lidovou tvořivost na FB, jakých jsou na síti miliony. Prostě se tím někdo baví. Zdravotníci nemají na takové aktivity čas.

9 0
možnosti
Foto

Všitcí sme, a jistě nejen pro něj, jedničky Tak snad jsem tím pár nul neurazil.;-D

3 0
možnosti
Foto

Karma! Mně tu už jeden důchodce, velký obhájce našeho moudrého pana prezidenta, poťouchle připomínal , že kvůli koronaviru nemám zakázky. A evidentně ho to těšilo.

3 1
možnosti
Foto

I62v83a60n 16M21a79r33e11k

23. 3. 2020 14:32

Už jste změnil pozicí, když se Vám pod Vlkem jaksi nezadařilo. Spíš než ty bláboly, které každou chvíli měníte, bych od Vás čekal omluvu, za všechny včerejší urážky (ty dřívější zatím ponechám u ledu) A nebo je mám zde i jinde tapetovat?

Nějak postrádám pravidelnou masovou podporu vašich r...sympatizantů. Kdo ví proč tak najednou?

A jinak, když si na to tak potrpíte, jak souvisí váš příspěvek s tématem blogu?

6 5
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz