Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Některé státy (určitě to platí pro jejich vedení) by se k pandemii měly postavit čelem (bez roušky) a odejít rychle k Alláhovi (po čemž prý touží).

0 0
možnosti
JM

Ale četl jsem, že i teroristé mají z viru strach a dočasně přerušili činnost.

1 0
možnosti
Foto

Tak se obávám, že od USA šlo pouze o propagandistické gesto, léky budou potřebovat více doma a jak to tak bohužel vypadá bude u nich situace brzy podobná té v Iránu....

0 2
možnosti
PB

Zastavit šíření pandemie někde jinde, tedy před hranicemi vlastního státu, je vždy ta nejlepší investice do ochrany vlastních obyvatel.

1 0
možnosti
VS

Tak to je prece vyborna zprava, ze musulmansti teroristi jakehokoliv puvodu nebudou pouzivat vakcinu, kterou by a to bych se moc nedivil, objevil svetoznamy Technion institut. Alespon drive vychcipaji a svet bude hned trochu lepsi.

0 0
možnosti
VM

Možná to povede ke vzpouře a svržení ajatolláhů a k návratu dynastie Páhlaví,která vrátí Íránu perskou kulturu,zničenou islamisty.

3 0
možnosti
JF

Třeba by jim tam stálo za ještě jeden pokus znovu olizovat mříže u mešit, jak na začátku tamní epidemie doporučoval jeden z jejich velkoajatolláhů ... ;-)

2 0
možnosti
DR

Je bezesporu pravda, že plácal pod vlivem emocí a měl volit diplomatičtější slova, nicméně pomoc od koho? Od těch, kteří se ústy Kačera ještě před pár týdny v rámci pohody, klídku a tabáčku chvástali o tom, že koronavirus se přece USA vůbec netýká a nemají tam žádného mrtvého a od těch kteří se po tom až se zjistilo že je to lež, snažili připsat veškeré zásluhy co se týče případného léku pouze na sebe?

4 6
možnosti
VS

Samozrejme lzes, ....ale u tebe nic noveho, ani zvlastniho.

3 1
možnosti
RC

Pokud by se to vztahovalo pouze na samotné vládce v Íránu, tak bych jim popřál, aby jim takové "hrdinství" vydrželo co nejdéle, ale tady jde o životy obyčejných lidí, to už není sranda.

10 0
možnosti
JD

USA (stejně jako Izrael) mají oficiálně tvrdý postoj k vedení Íránu, ale sympatie k odpůrcům tamního režimu (kteří ovšem většinou smí emigrovat). Nevím jestli je možné zaujmout podobný dvojí postoj k Palestincům. Domnívám se, že se tam v těch oblastech rozum (na rozdíl od výchovy k nenávisti) nepěstuje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3312
  • Celková karma 26,81
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz