Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Abych pravdu řekl, ani nemám příliš povědomost o existenci nějaké Národní domobrany. Abych si v tom udělal trochu jasno, které politické strany to je úderná síla?

0 0
možnosti

Jednu "domobranu", které vládne střelnými zbraněmi, už tady máte - myslivce a jim podobné. Zrovna se soudím o (ne)připojení svého pozemku k honitbě a to přes to, že můj dům je blíže než oněch 200m (sousedův dokonce pouze 13m) a část těchto soukromých pozemků, které mají být součástí honitby je v intravilánu obce, která v tomto případě pro své obyvatele samozřejmě nic nedělá (starosta jde na ruku oněm šmejdům, ochotně vám klidně upraví územní plán a podobné). Honitba je nějaké sdružení, zřejmě nástračené loutky místních Rusáků, kteří tady chtějí legálně lovit, nelegálně už to dělají dávno, můžete je často potkat v doprovdu českých průvodců.

1 0
možnosti

Z komara velblouda děláte. Píšete tady opět svým typickým udernickym komunistickým stylem jakoby se něco stalo. Nestalo a nestane se nic, žádost byla napsaná, poslána a schválena nebude. Takže nějaké srovnávání SA a LM je úplně postavené na hlavu. Jako vše, co napíše Ziegler.Rv

4 5
možnosti

Vy tady Langře se svým nenávistným fanatismem nikoho normálního nezajímáte.:-)

5 2
možnosti

Já myslím, že jsem zaslechl že pan preSident Trump nasadil v některých oblastech či státech U.S.A. jednotky Národní gardy pro pomoc na řešení situace jaká tam nyní je.

A tak myslím že ta myšlenka s obnovením Lidových milic, a jejich povoláním do řad bojovníků s tímto virusem by nebyla tak od věci, když se uplatnila a osvědčila už i v U.S.A.které je nemýlím-li se, pane autore, Vaším nepřekonatelným vzorem.

1 4
možnosti

I když nevím, zda s tím vzorem je to jak má být, když v tuto chvíli je na hlavní stránce tohoto media stojí titulek "USA je jak rozvojová země, čeká je katastrofa, varuje česká lékařka",

viz.: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/usa-koronavirus-trump-republikani-ceska-lekarka.A200407_114334_zahranicni_jhr

0 4
možnosti

R^ A co si pod tím udržováním pořádku domobrana představuje? Buzeraci lidí bez roušek a rozhánění hloučků?8-o

4 0
možnosti

S udržením zdravé mysli u nás má problém i městská policie. Jak bychom dopadli s těmito zamindrákovanými amatéry se spasitelským komplexem. Neproškolené, bez dozoru psychologa by v ulicích rozpoutali "dobro" za každou cenu. Jestliže střážník neudrží nervy v diskuzi s devatenáctiletým "dítětem", jak dopadnou tito spasitelé. U facek by nezůstalo. Moc je pro frustráty opojná. Nepovolit. Nikdy!

1 0
možnosti

Tak by se nám tady zase rozmnožili, takový samý pomocníci, pomocníků, VB!!;-);-D

2 0
možnosti

To všechno jsou pádné důvody pro to, abychom nějaké samozvané paramilitantní tlupy nepovolávaly do státních služeb.

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=749183

Tak tak. Souhlasím. Protože nebýt paramilitantních tlup v koloniích, tak dodnes na druhé straně oceánu se rozkládalo impérium, nad nímž slunce nezapadá.

Nebo to byla ta správná národní domobrana? Vážený pane Zieglere, ono je vždy jednoduché vytáhnout z historie příklady, které se mi hodí a naopak zamlčet ty, které by mou myšlenku poněkud rozporovaly.

Píšete, cituji: . V tom právě spočívá jejich nebezpečí, že tito lidé by nerespektovali demokracii a pokusili se nastolit diktaturu.

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=749183

Hm, a co tedy se skupinou, která sice splňuje vaše kritéria paramilitantní tlupy, ale hlásí se k demokratickým ideálům?

Zákon v současné podobě je celkem paskvil. Já chápu, co tím chtěl pan ministr Hamáček říci, ale takto ten zákon je zase nedodělek.

5 0
možnosti

Srovnáváte nesrovnatelné pane Typnere, Amerika byla tehdy obsazená Brity a lidé bojovali za svobodu své země. Česká republika je svobodnou demokratickou zemí.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS