Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Souhlas! Máme štěstí, že náš hejtman je lékař. Nebyl jsem s ním nadšen, když sloužil knížeti hlubockému Pavlu Dlouhému, a byl bych rád, pokud by ODS byla bez kmotrů. Uvidíme!

Tak my jsme už očkovaní. Jsme zcela bez obtíží!

Očkoval nás team: lékař, dvě sestry a tři administrativní pracovnice. A šlo to jako pomásle!

V Česku je naočkováno 2 promile občanů! To je málo! Teprve při proočkovanosti 60% (u anglické mutace 90%) bude společnost proti koronaviru zabezpečena a pro očkované bude moci být obnovena kultura a cestování. Čím dříve budeme imunizováni cestou přirozenou nebo umělou, tím dříve budeme moci obnovit naši společnsot!

:-)

0 0
možnosti

Diskutér Zavadil uvedl jen a pouze pravdivé údaje, což lze názorně doložit:

Porovnal jsem názorně co píšu já s vaším odkazem:

Zavadil: Celkově Evropská komise dojednala z šesti možnými dodavateli dodání až dvou miliard dávek, z toho americko-německý tandem Pfizer/BioNTech má zajistit 300 milionů. Pro Pfizer jde o vůbec největší objednávku. Podle komise za potíže s dodávkami může to, že společnost výrobu tak velkého množství vakcíny jednoduše nestíhá.

Odkaz: Pfizer/BioNTech: 300 milionů dávek, AstraZeneca: 400 milionů dávek, Johnson & Johnson: 400 milionů dávek, CureVac: 400 milionů dávek

Sanofi: 300 milionů dávek, Moderna: 160 milionů dávek, Novava x: 200 milionů dávek (kontrakt před uzavřením, část očkovací látky se vyrábí v ČR)

Závěr : Pfizer/BioNTech: 300 milionů dávek souhlasí na kus. Celkový počet po zaokrouhlení souhlasí. To že ostatní výrobci dosud nedodali objednané množství souvisí s tím, jak daleko jsou firmy s vývojem vakcíny, jak daleko jsou schvalovací procesy a jak velké mají výrobní kapacity. Tak v čem podle vás uvádím nepravdivé údaje ? Řekl bych, že jediný, kdo tady mlží - jste jen a pouze vy sám a ne já.

:-P:-P:-P

0 0
možnosti

Prvotní věc není jak očkovat, ale co očkovat. Věřím, že v ostatních krajích bez Kuby lidi nepomřou.

1 0
možnosti
Foto

Mi bylo sympatické, že Kuba přišel s návrhem řešení a tak by to mělo být. O obsahu a formě lze diskutovat.

0 0
možnosti

Některým jedincům unikl hlavní smysl webu. Ten je o technickém provedení očkování. Aby se v co nejkratší době očkovalo co nejvíce lidí.

2 1
možnosti

Bude li čím, jistě se očkovat bude, ale to jste asi zase nepochopil vy sám.

;-D;-D;-D

1 3
možnosti

Plány velké. které se snadno zhroutí, když nebude k dispozici

1) dostatečné množství vakcín

2) dostatečný počet lidí ochotných se očkovat

2 3
možnosti

Jsme malá země a není možné aby v každém kraji byl jiný systém očkování.

0 2
možnosti

A kolik ten Kubův systém už naočkoval lidí? :-)

4 2
možnosti

Přesně tolik, kolik mu Babiš osobně dovezl. To víte, nejlepší mikro a krizový manažer ;-)

6 3
možnosti

Je hezké, že se Kuba takto zviditelňuje, ale ono by to mělo u nás všechno fungovat i bez Babiše. Premiér do problémů vstupuje až tehdy, když se to krajům a Praze nedaří.

A že se premiér hejtmanů dotázal - byť v 22 hodin, jestli je vše OK, by měl Kuba spíš ocenit, než na tom předvádět vlatní PR o své vyjímečnosti.

:-P:-P:-P

4 9
možnosti

Premiéra sám sebe učinil koordinátorem údajně zodpovědným za očkování. Pravda, on nakonec nikdy za nic neodpovídá. A sám sebe označil za jediného schopného manažera s tím, žes musí věnovat mikromanagementu. Takže zase lžete, Zdendo. ;-)

8 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS