Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nesmyslný článek, KSČM chce zvýšit dovolenou lékařů, sester a všech zdravotních pracovníků a autor se rozčiluje nad tím, že lékaři, sestry a zdravotníci mají hodně práce a nemají na takové záležitosti čas. Ale právě proto, že mají tolik práce si tu delší dovolenou zaslouží !!

0 3
možnosti

Autore, pokud tady zmiňujete, že v dosti firmách je pět týdnů, tak proč to nemohou mít všichni že? A všichni státní zaměstnanci mají 5 týdnů, které platíme z našich daní nehledě na to, zda je ten státní zaměstnanec výkonný nebo ne. Takže brečíte na špatném hrobě. A za komunistů bylo méně něž 4 týdny dovolené. Takže s komunismem to nemá nic společného.

1 1
možnosti
Foto

Já 5 týdnu dovolené měl. Ovšem po r. 90 už ne, neb jsem, "díky" krachu podniku, pracoval jako OSVČ.

0 0
možnosti

A48d87a63m 13M10a64l40ý

6. 3. 2021 9:13

Zdejší komunisti by chtěli komfort a prosperitu stejně jako na západě a vládu a podmínky pro podnikání stejně jako na východě.

Že se to navzájem vylučuje, je jim jedno.

3 1
možnosti
Foto

Víte, že osoby ve služebním poměru mají u nás 5 týdnů dovolené plus po určitém čase 14 dní na zotavení formou lázeňského pobytu zdarma a s platem v plné výši?

1 0
možnosti

Když se v této době, v této těžké době musí řešit pandemický zákon, kde jde v podstatě o přejmenování nouzového stavu a zákon volební, který bez problémů 20 let fungoval.....co Vám tak, navíc jako OSVČ vadí na té dovolené ? Kdo Vám zaplatil za tento článek?

1 3
možnosti

5 týdnů dovolené je ve státních, polostátních a většině velkých firem už dnes běžná praxe, mimochodem řeší se i zkrácení pracovního týdne (počet hodin), což je ve světě (na západ od nás) také běžné, namísto našich 40 nebo 42,5

4 0
možnosti
Foto

OSVČ Ziegler nechce dopřát zaměstnancům delší dovolenou, to zavání poněkud závistí :-). Mimochodem i nyní má Německo, Rakousko, ale i sousední Polsko a Slovensko delší dovolenou, takže stále zaostáváme jako za minulého režimu, který ve svém blogu za toto kritizujete.

3 11
možnosti

L40u66k88a14s 98F97i31k14r

5. 3. 2021 22:55

A komunista a clen KSCM Merta by chtel jako typicky komous rozdavat z ciziho ... Rv

12 3
možnosti

Clanek sem necetl, staci mi nadpis a jmeno blogera.

2 5
možnosti

;-D ale do diskuze jste nám to nic přispěchal říct a to je hlavní.

4 0
možnosti

Dnes někoho zaměstnávat, to chce pevné nervy.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS