Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

https://www.youtube.com/watch?v=K0HUHVD0TsE

nejvetčí s tohodle judebnika bychom si mneli vzit všichni příklad tohle neni jen geniální hudebník ale skutečnej humanista

0 0
možnosti

P90e55t63r 61B92u20r94i30a84n

18. 6. 2021 12:56

Karma. Onen plivanec Konečné byl opravdu navýsost odporný a prolhaný.

6 0
možnosti

"Naprosto legitimní postup justice v jakékoliv normální zemi," - opravdu to platí v Česku?

A soudružka je ukázkový příklad, "jak může vypadat zlo a násilí".

3 0
možnosti

J27a66n 71V60l24k

18. 6. 2021 7:02

Soudružka Konečná chce na sebe hlavně upozornit. Stačí jen pozorovat, zda-li není nepřiměřeně radikální. Měla by nosit stejný kostkovaný hadr jako Jásir, ať je více zřejmé, kam patří.

3 0
možnosti
Foto

Důvodem, proč probíhá válka mezi Izraelem a Hamásem, je existence Izraele. Nemá to nic do činění s tím, co Izrael skutečně udělal. Hamás a jeho podporovatelé v Íránu nemají žádné spory s Izraelem. Mají spor s existencí Izraele. Izrael tedy nemůže udělat nic, co by uspokojilo jeho nepřátele, kromě toho, že bude souhlasit se svým zničením coby jediného židovského státu na světě. Pro většinu (ne všechny) muslimů a pro většinu (ne všechny) muslimských států a pro levici je na světě místo pro 22 arabských zemí a pro více než 50 muslimských zemí, ale není zde místo pro jeden židovský stát, dokonce ani pro stát velký jako New Jersey a menší než Salvador.

7 0
možnosti
Foto

R^ Až teprve nyní, po půl desáté večer, jsem zjistil, že podobný článek jako já jste napsal už přede mnou. Dva pohledy snad antiizraelští diskutující přežijí. Díky za text.

7 1
možnosti

J16a76n 31M96a54r23e95k

17. 6. 2021 22:13

To je v pořádku pane Stejskale, čím víc takových článků, tím líp. Ona ta krasavice naše diskusní příspěvky nečte a jen se tím krásným úsměvem všem nám vysmívá. Ví, že kromě takových článků jí víc udělat nemůžeme. Havle, Havle, kam jsi dal svoji naivní hlavu, žes tu partaj nezrušil. .

11 0
možnosti

Klement Gottwald o komunistech : komunisté jsou lidé zvláštního ražení! Generál František Fajtl o komunistech: co slovo, to lež, co čin, to zločin. Proč by právě paní europoslankyně měla být výjimkou z obou přiléhavých definicí? ;-)

15 0
možnosti

Jste si tou historkou o nájmech jistý?

Pokud vím, šlo o nějaké židovské restituční nároky ještě z 19.století...

0 0
možnosti

Je to pravda. Viz komentář dole.

2 0
možnosti

Máte úplnou pravdu. Tímto bezvýznamným blogovým blábolem jste též nepřekvapil. Asi Vám paní Konečná šlápla na to Vaše izraelské kuří oko a jak vy vy to sám s oblibou říkáte, to je dobře. ;-)R^

0 19
možnosti

Tak hlavně Vaše bláboly nikoho nezajímají. ;-D;-D;-D

14 0
možnosti

A vy myslíte, že ti vystěhovávaní palestinci to vidí stejně jako vy ? Vy máte dokonce tak podrobné informace, že víte, že se jedná o neplatiče, kterým ty domy ani nepatří a které si oni zabrali, aniž by byly jejich ? Jak se v těch domech ti palestinci tedy ocitli ? Vy to víte ? Jako já nehodnotím, co komu patří. Já to nevím.

Akorát mi přijde divný, chtít ten konflikt spravedlivě posuzovat, a úplně přitom ignorovat i pohled vystěhovávaného palestince.

Kde je v blogu paní Konečné ta snůška lží ? Já tam vidím jen propalestinský pohled, vy máte zase jen proizraelský pohled.

A nemohla by s. Konečná tedy klidně napsat blog o snůškách protipalestiských lží aktivisty Zeiglera ?;-)

0 7
možnosti

Ano, je všeobecně známo, jak se ti palestinci v těch domech ocitli. Je také známo, že je tam přesto nechali bydlet dál, když budou platit nájem. Oni ale neplatili a ten problém trval celá léta. Tak nakonec se stalo to, co je všude ve světě běžné.

13 0
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,67
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz