Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zadny div pro tom, jakou propagandu duo Babis Hamacek predvadi.

0 0
možnosti
Foto

Postoj Romey je pochopitelný, dělá to, co ji živí. Nepochopitelný je postoj ostatních i Váš, protože úřední a policejní postupy bychom všichni měli zpochybňovat a nechť si to úřady a policie obhájí. Pokud jim všechno odsouhlasíme, protože mají své policejní a úřední postupy, skončíme v totalitě. Úřady a policie mají zvláštní pravomoci, proto je třeba je neustále kontrolovat, zpochybňovat a nutit k vysvětlení. Už jen proto, aby nedocházelo k tomu, že na feťáka kleknou, jiného vyválejí po zemi, protože nemá roušku, další profackují, protože nemá roušku, ale před střelcem se schovají (Uherský Brod 2015).

2 5
možnosti

Aha. Takže necháme feťáka rozbíjet auta a jen mu důrazným hlasem řekneme, že se to nedělá ? ;-)

3 0
možnosti
Foto

Občas i při práci policejních složek dojde k excesu, ale podle dostupných videí byl za mě zásah naprosto v pořádku. Navíc si lze všimnout přihlížejících, kdy ani jediný z nich nereagoval a neprotestoval, že by zásah probíhal nepřiměřeně.

Romea se evidentně potřebuje jen zviditelňovat, ale v tomto případě prokazuje všem slušným cikánům medvědí službu, protože tady opravdu vůbec nejde o rasu, ale o drogy. Zpochybňovat zásah policie je hodně daleko za hranou.

Velká karmaR^

2 0
možnosti

Vzhledm k tomu,že Romea je rasistická organizace,je jejich postup,z jejich pohledu,pochopitelný.Možná mu také postaví pomník.

1 0
možnosti

Absolutní souhlas normální člověk spolupracuje s policií a hlavně neběhá a nemlátí do aut. Měli ho ještě zmlátit obuškem de...la č...ného!

3 0
možnosti

Zákrok chápu, používá se k nasazení pout, ke zklidnění a většinou je to bez následků. Tenhle ležel břichem na zemi, s rukama spoutanýma za zády. Jen si kladu otázku, jaké nebezpečí představoval, že na něm někdo musí klečet?

1 3
možnosti
Foto

Viděl jste někdy osobu ,která má abstinenční příznaky anebo osobu zfetovanou??? Oni jsou schopní se zmrzačit sami sebe. Jsou schopni se vrhnout pod projíždějící auto. Já se setkal s ženskou ve věku 29 let, jak v důsledku abstinenčních příznaků řvala a mlátila hlavou o zeď. Dva policisté ji strhli na zem a drželi ji na zemi do příjezdu sanitky a měli co dělat ji udržet.

5 1
možnosti
Foto

Zakleknutí je metoda, která nijak neblokuje dýchací cesty, ani tepny v těle. Učí se jí na Policejní škole. Přívod kyslíku a cirkulace není nijak omezena. Zakleknutý není nijak omezen a ohrožen na životě. Jak potvrdily 3 lékařské zprávy v případě G. Floyda, zakleknutím nelze prokázat jako příčinu smrti. V případě Teplice je verdikt lékaře a patologa také jasný. Metoda zakleknutí funguje tak, že se klečí v určitém místě nad lopatkami, takže se znehybní a omezí horní část těla v pohybu. Životní funkce nejsou ovlivněny nijak. Druhá noha tlačí na bedra. Toto je naopak velmi bezpečná metoda, jak zajistit, aby si pachatel, často znecitlivělý vlivem drog či alkoholu sám dále ublížil svým chováním, nezmrzačil ruce v poutech, neohrozil hlídku, okolí a věci kolem sebe. Takto se dá vydržet i desítky minut. Zakleknutí se dělá cca. 50 let a nikdy to nikoho nezabilo. ,Ani v případu G. Floyda a ani v Teplicích. Za následky způsobené špatným životem a konzumací rizikových drog nenese vinu policie, pouze člověk, který učiní svá rozhodnutí. Neznalost a opakování fámy není obecný fakt.

4 1
možnosti
Foto

V případě Floyda naopak bylo prokázáno, že zakleknutí způsobilo (v kombinaci s ostatním) smrt.

A ano pokud i zcela zdravému člověku, který není pod vlivem omamných llátek budete klečet na krku můžete ho zabít.

2 4
možnosti
Foto

Karma, Jane, tohleto mi snad cenzoři nesmažou :-)

7 0
možnosti

J60a34n 44R75á16ž

22. 6. 2021 19:57

Příčinnou souvislost mezi zákrokem policistů a smrtí toho Roma lze najít jen v tom, že dlouhodobě užíval tvrdé drogy, které mu devastovaly organismus a to zapříčinilo tragický důsledek jeho agresivního jednání.

Agresivita narkomanů je jednání, které policie musí tvrdě potlačovat, neb je společensky vysoce nebezpečný jev stavu, kdy člověk ztrácí sebekontrolu.

Tvrdý zákrok policie byl tedy jen a pouze důsledkem toho, že ten mladý Rom byl agresivní narkoman. Hodnotit to jinak nemá racionální důvod.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS