Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano. A vytvoříme komisi, která bude bedlivě zkoumat komu snížit a komu ne že. ;-D

Čili opravdu hloupý nápad, ale nikoli Merty ale traktoristy Jurečky.

0 1
možnosti

Nezapomeňte na lidovce;-D;-D;-D

0 0
možnosti

A čo nato agent STB člen zločineckej organizácie KSČ Babiš, ktorému bude krátený dôchodok zo Slovenska?

Je ticho chýba jeho tradičné "to je účelovka, spiknutí", možno ho odradil neúspech na medzinárodnom súde pre ľudské práva, kde neuspel so žalobou na Slovensko, vo veci agent STB. Je právoplatne usvedčeným agentom STB.

https://plus7dni.pluska.sk/domov/babis-neuspel-ani-europskom-sude-zostava-zozname-agentov-stb

2 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Zdejsim komunistum se nelibi, ze by jejich rodice ci je primo moho potrefit to same , co jejich predchudci po valce provedli nasim predkum.. Obe babicky, deda a prateta prisli o celozivotni uspory. Nejdriv si z tech vazanych vkladu smeli vybirat male castky na leceni a pak o ne prisli komplet.

Nejaky duchod? Smesne, par set korun ve starejch.

2 2
možnosti

Vidim ci predci meli za komunistu pohadkove duchody. Zadny div ze tu dobu neustale chvali.

0 0
možnosti

R^R^R^ Na lidskou spravedlnost si mi už dávno nechce věřit. Je mezi námi příliš mnoho těch, kterým nevadí, že druhého mučí, týrají a vraždí! Je mezi námi plno těch, co bezdůvodně lžou a popírají pravdu. Tak moc nás morálně komunisti zničili! Mnozí převlékli kabáty a dnes nám vládnou jako postkomunističtí papalášové! Marianu Jurečkovi věřím. Je to dobrý chlapec! :-)

3 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Režisér Otakara Fuka ve svém filmu z II. sv. války "Piloti", chtěl použít mimo jiné skladu "In Der Heimat". Musel to vzdát, protože ačkoliv se psal rok 1988, stále byla platná, tehdy devizová, autorská práva pro skladatele tvořící za nacistického Německa!

1 1
možnosti

Clanek pane Faltyne je ale o duchodech a ne o autorskych pravech.

2 0
možnosti

To pořád padá do stejné nůše - Nezájem o vyrovnání se s minulostí. Zákonem zločinecká organizace, si přimaluje písmenko "M". Bývalý komunista si sedne na Hrad. Agent Stb do Strakovky. Vojenský prokurátor do křesla Státního zástupce. Lustrační zákon, nemá žádný význam. Ti, kteří trápili a okradli druhé, si užijí důchodovou výslužku . Já podobnou zemi - opravdu neznám ! ...

Znám sousedky, zestátněného řezníka. Jejich otec bezdůvodně zlikvidován, ony bez možnosti vzdělání. Celý život robily jako prodavačky, na vlastním pultě - ve vlastním objektu. Šéfová z KSČ je chválila. "Jste umná a pracovitá děvčata"! Mádůchod pochopitelně vyšší, vedoucovala přece a absolvovala VUML! ...

Nikdy není pozdě. Zblblého, řadového straníka nikdo nechce věšet na lampu, nebo jej krátit. Jde o ty nomenklaturní a špičkové, rudé lotry. Pokud se to neudělá, vymažme Jana Husa z dějin. Co tam vlastně dělá? Jeho oběť ,měla tedy jaký smysl? ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Doporučuji, ač jak komu, Cimrmany, a jejich ,,České nebe";-)

1 0
možnosti

P51e41t96r 71N25e85d41v57ě29d

14. 7. 2021 14:36

Jak to chce Jurečka provést? Archivy nejsou kompletní. Spousta materiálů prý shořela. Podle Cibulkových seznamů musí být většina po smrti, či těsně nad hrobem. Kdo ty lidí bude dohledávat?

https://zpravy.aktualne.cz/finance/nova-cisla-o-duchodech-v-cesku-dva-lide-maji-pres-sto-tisic/r~b4a0d9b6af6c11e89271ac1f6b220ee8/v~sl:49e64ec1cb3691c74c58cc4c9a027554/

Kolik lidí z té nadstandardní skupiny to je?

3 1
možnosti

Jde o komunisticke pohlavary a vysoke funkcionare StB a ne obycejne hermanky. A ti v zadnejch Cibulkovejch seznamech nejsou.

2 0
možnosti

P37e49t43r 43B59u59r91i55a38n

14. 7. 2021 14:22

Souhlas, Jene.

Jen pár faktických poznámek:

- 30 let po je už opravdu pozdě

- Je divné, že s tím Lidovci přišli až teď, když dělali křoví v každé vládě napříč stranami a za tu dobu protlačili, anebo odhlasovali snad nejvíc stupidit ze všech stran (zavírání supermarketů, eko daň na starší auta, zrušení II. pilíře, EET, pamlsková vyhláška, fotovoltaika).

- Jak a z čeho chcete vypočítat oněm papalášům nový důchod a o kolik a podle jakých kritérií jim krátit ten starý, určený od stolu kdesi na ÚV?

6 1
možnosti
Foto

Divné to není. Naopak, cokoli pro zvidtelněníse je mnohdy leckomu i dobré. Mimochodem, jeden lidovec rozpouštěl StB. Nejprve je nechal na rok na placené dovolené, a následně dostávali i tučné odstupné;-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,43
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz