Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ruské stopě ve Vrběticích uvěřím, až bude uvěřitelně vysvětlena a dokázána. Zatím nic.

Ale vaše okázalé pohrdání Rusy muselo Putina a celé Rusko naprosto tragicky zdrtit.;-D

3 2
možnosti

Já nepohrdám Rusy, těmi pohrdáte vy. Já pohrdám rusáky. :-)

0 1
možnosti

Správně, pane Zieglere. Co třeba nehoda polského vládního speciálu u Smolenska. Stalo se to v Rusku při přistávání na ruským letišti. I ta mlha byla ruská a letadlo jakbysmet. Je to asi deset let a pomalu se to zametá pod koberec. Vaše bdělost je namístě. Ocenila jí dole v diskusi i paní Bošková s podezřením že v Německu hořela chemička, že je klidně možné, že v tom mají prsty taky Rusové. U nás na Berounsku taky nedávno hořelo. Snad sklad nebo slepičák, to není důležitý, ale ruská stopa by se neměla přehlížet. I naši čučkaři ve vrebětické tragédii tuhle stopu podcenili a dnes už je dost vychladlá. Vám R^

4 0
možnosti
Foto

Rusku stačí, že se ví, kdo za tím stojí a že podobnou akci můžou provést kdekoliv na světě. K čemu by bylo oficiální přiznání? Akce svůj účel splnila, zachránila stovky rekreantů na Ukrajině beze ztráty vlastních lidí, všichni ví kdo, ale nejsou důkazy. Ještě bych čekal žalobu od Ruska na porušování zbrojního embarga, kterému nebyla Česká republika schopna zabránit, ale možná nenašli přepravní doklady, nebo se čeká, jak je čirou náhodou někdo najde, stejně jak čirou náhodou někdo spojil po letech Vrbětice se Skripalem.

0 0
možnosti

P11e51t91r 49B23u70r86i97a68n

27. 7. 2021 17:37

Žádné zlo není oficiálně potvrzeno, dokud ho Moskva nepopře.

4 0
možnosti
Foto

Byl jsem na vojně v Jihlavě. Zůstalo tam velké množství Rusů po jejich odchodu. Měli ve zvyku se lepit na nás, záklaďáky. Naprosto vymyté mozky. Ruská armáda nejlepší na světě, nacionalismus z nich čišel na všechny strany a nebyli schopni pochopit 68. nebo rozvázání česko-ruského přátelství. Pokud přestali s tou jejich ideologií, byli to pohodoví, normální lidé. Myslím, že mladá ruská generace už je jiná. A Kreml to moc dobře ví.

3 0
možnosti

J66o73s30e16f 25N58i16k78l

27. 7. 2021 16:02

Ano, je jiná...daleko více o všem přemýšlí a informace hodnotí a skládá...ale stále ji vychází stejný výsledek...

0 0
možnosti

J92o53s50e49f 34N72i48k38l

27. 7. 2021 14:33

A před tím dal Rus všem zaměstnancům dovolenou. Bohužel, ti dva co měli službu to odnesli.;-(

0 0
možnosti
Foto

Doporučuji román od Stěpanova Port Artur. Dokonalé vykreslení pozitiv i negativ ruské povahy.

1 0
možnosti

Dík za tip, dohledám a přečtu! :-)

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
11 1
možnosti

Teď dokonce - kromě jiných zločinů - žalují Ukrajinu za sestřelení MH17 u Mezinárodního soudu pro lidská práva. Inu, nic nového u takových režimů - náckové převlékli mrtvé heftlinky z koncentráku za polské vojáky, přepadli vysílač v Gleiwitz, odvysílali protiněmecké prohlášení a to byl důvod k Hitlerovu řvaní, že odteď Německo odpovídá Polákům za bombu bombou, tedy vyhlášení války Polsku. Inu, osvědčené metody zločineckých režimů se časem nemění, náckové nebo bolševici, parteigenossen nebo továryšči, vsjo ravnó! Rv https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/rusko-zazalovalo-ukrajinu-u-soudu-pro-lidska-prava-ve-strasb/r~dca1be64eadb11eba824ac1f6b220ee8/

6 0
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,48
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz