Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nechte Maláčovou těch pár dní již být, chudinka vzhledem ke svému věku žije pořád v komunismu a domnívá se, že soudruh na ministerstvu nejlépe ví, jak má zdravotnictví fungovat.

1 0
možnosti
Foto

Funguje, ale strasne draho. Za peníze daňových poplatníků a zdravotních pojišťoven si majitele staví paláce a to vše odsavaji že zdravotnictví!

0 2
možnosti

Panebože...levicový ekonom z Kolbenky.

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

R^ Dík! Jana je divná! Komunistka hadr! :-)

0 0
možnosti

J56a21n 98R10á38ž

5. 10. 2021 19:25

Dnes se stalo: Kamarádovi se náhle udělala boule ve slabinách. Diagnóza - Akutní kýla, operace nutná co nejdříve. Telefonické dotazy na termín: FN - koncem listopadu, městská nemocnice - termín druhá půle listopadu, církevní nemocnice - první týden v listopadu, privátní nemocnice - termín příští týden.

Nechci to komentovat, jen konstatuji fakta.

PS. V té privátní nemocnici mne operovali také, a když jsem jim řekl, že po standardní narkóze mi bývá špatně, nabídli mi nějaké speciální "uspávadlo" které pojišťovna nehradí, za 3000Kč, což byl jediný poplatek, co jsem platil. Pozn. Po prvé mi po probuzení z narkózy špatně nebyli

Kdo si myslí, že v privátní nemocnici se platí vše, se mýlí.

5 0
možnosti

J84a28n 45R15á16ž

5. 10. 2021 19:29

Článku jsem dal karmu, neb je nutno informovat, že je od Maláčové nesmyslné strašit privátními nemocnicemi

3 0
možnosti
Foto

Pamatujte jednu z Dvořákových pouček:

Nezáleží tolik na tom kdo instituci (podnik) vlastní, jako na tom, kdo ji řídí.

Např. Dr. Max si tady postavil lékárnu (ceny jen pro milionáře) hned naproti zdejší zavedené a velmi cenově přístupné lékárně (také soukromé).

A jak dopadl? Už tam jeho lékárna není.

2 0
možnosti

D18a78v66i88d 84H24o55r63á33k

5. 10. 2021 19:59

A proč si nenecháte napsat léčiva od obvodního lékaře či specialisty? V tom případě by byl případný doplatek u obou lékáren shodný a nebyl by žádný problém.

Ale to vy patrně né a raděj kupujete všelijaké masti a doplňky které vidíte v kdejaké reklamě a které kvalitativně jinak nestojí za nic.

Prostě klasický penzista, který furt jen fňuká jak je všeckno drahý, ale že mu Babiš a Maláčová plnými hrstmi sype o tom taktně mlčí, a ty takhle lehce nabyté peníze rozhazuje za bůhvíjaké reklamou propagované zboží

0 1
možnosti

Ne privátní zdravotnictví v nemocnicích nefunguje Pleš, Brandýs, Český Brod, Dačice..... atd. Něco jiného jsou ordinace specialistů, praktiků a zubařů

0 2
možnosti

A stejně tak nefungují státní zdravotní zařízení, jako je dětská psychiatrická nemocnice v Opařanech. Nelze paušalizovat. Privátní nemocnice v Hořovicích, Rakovníku, Šumperku a dalších fungují dobře.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 27,03
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz