Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nalijme si všichni čistého vína. Díky existencím těch pseudokoalicí budou v těchto volbách soupeřit dva zhruba stejně velké politické tábory o to, který z nich bude mít 101. O nic víc tentokrát vůbec nejde.

Čili je úplně šumák jestli to příznivec těch pseudokoalicí hodí ODS,Pirátům nebo lidovcům na jedné straně anebo jestli to naopak babišovec hodí ANO,ČSSD,KSČM nebo SPD na straně druhé.

0 0
možnosti
Foto

Zbytečné strašení, Švýcaři v EU také nejsou, samozřejmě ani v NATO, a jak se jim dobře žije R^!! EU je dobrá jen pro ty, co pobírají dotace, na které se jim skládají všichni občané !!

2 0
možnosti

Ano, dotace od starych EU zemi.

0 0
možnosti

Uvidíme, jestli plánovaný zákaz automobilové dopravy bude mít na ekonomiku menší dopad.

Vystoupení z EU by jistě negativa mělo, alw tvrdit jako autor, že by nastala "totální likvidace ekonomiky" znamená předem vědět, že by nedošlo k absolutně žádné dohodě a EU by hermeticky uzavřela trh.

1 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Žasnu nad tím, jak mnoho lidí je schopno volit prázdný program!

Tomio Okamura se svojí SPD je mnohem nebezpečnější než Vojtěch Filip s KSČM! Vojtěch Filip vede svoji stranu k odmítání Evropské unie a NATO, ale není tak hloupý, aby to realizoval! Na rozdíl od Vojtěcha Filipa je Tomio Okamura ochotný tuto zradu národa pomocí přímé demokacie provést!

Populista z SPD si bude rozumět s populistou ANO, ale je otázka, zda populista z ANO skousne v koalici populistu z SPD!

:-)

2 2
možnosti

Děkujeme za Vaše další moralizující moudra.

1 1
možnosti

V67a74ň68u19r35a 90P62e16t61r

8. 10. 2021 20:01

Grýndýl představuje takovou katastrofu, že se kvůli tomu odchod z EU vyloženě VYPLATÍ!

1 3
možnosti

To co jste napsal jsou nejake male marinovane rybicky?

0 0
možnosti

Pane Ziegler, tentokrát pro Vás velká a dokonce zasloužená karma. Díky Vaší medvědí službě v podobě neustálých útoků na Vaše politické neoblíbence jsem tu letošní volbu konečně rozlousknul, byť jsem měl dodnes bokem odložené čtyři volební lístky.

Díky, jen tak dál. R^

1 1
možnosti

Možná jste ve svém přesvědčení nepostřehl, že SPD je sice pro vystoupení z EU , ale na základě referenda. Ať si občané rozhodnou. Tj přímá demokracie.

14 2
možnosti

V každé debatě, když se zeptali zásTupce na to, jak si představují tu přímou demokracii a odvolatelnost politiků, tak nebyli schopni odpovědět...jedna SPDačka blekotala, že na odvolání politika by stačilo tolik hlasů (+1), kterými byl zvolen..to se ji vysmál nejen každý v debatě ale i moderátor...Tím asi k té přímé demokracii

6 0
možnosti

Rovněž Hospodářská komora České republiky a Svaz průmyslu a dopravy odmítají vystoupení z EU. protože by to znamenalo ekonomickou sebevraždu. HK sdružuje 16 tisíc členů a 60 z předních 100 českých firem. Tyto názory předních hráčů na českém ekonomickém hřišti musí soudní lidé brát vážně. Nikoliv těch, kteří o ekonomice a podnikání nemají ani páru.

5 1
možnosti
Foto

Ale Tomio přece úspěšně podnikal v cestovce pro plyšáky! ;-D

3 0
možnosti

Okamura není žádnej ajnštajn a "přímá demokracie" je nesmysl, ale mezi slepými jednooký králem. Než aby se o můj hlas podělili jiříci a povondrové, tak ho raději zahodím jemu.

5 5
možnosti

No vědomě volit někoho, koho považuju za nechytrého a jehož hlavní bod a teze celého hnutí nazvu nesmyslem, je už vyloženě na zbavení svéprávnosti...

5 3
možnosti

;-DPřes všechna mínus je EU aspoň jistou zárukou toho, že postkomunističtí a postestébáčtí šmejdi si tady nemůžou dovolovat úplně všechno. Jinak tohle, že "platí pouze to, co řekne velký japonský vůdce." s tím snad všichni jeho příznivci počítají. Nippon přece vždy znamenal to, že hlavní slovo má císař.

7 2
možnosti
  • Počet článků 3312
  • Celková karma 26,79
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz