Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P91e44t63r 16B40u97r93i56a93n

22. 11. 2021 21:06

Zasloužená karma.

1 0
možnosti
Foto

Karma R^R^R^

Ale od ruské páté kolony to schytáte.:-)

1 0
možnosti
JT

No já nevím, jestli to byl hrdina. Dával Američanům informace, aby mohli efektivněji zabíjet Poláky. Stejně tak ten Rus. V případě války by na jeho činnost doplatili nejvíc řadoví lidé.

Socialistické Československo nebylo nic moc, ale nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že bych oblékl cizí uniformu a střílel po svých sousedech. Uvedené osoby to evidentně napadlo.

1 7
možnosti
Foto

Dával Američanům informace, aby Rusové nemohli zabíjet Poláky.

A kdyby se Brežněv nelekl, tak jste možná tu uniformu navlékl a šel ty sousedy-Poláky zabíjet. Protože kdybyste nešel, tak byste skončil před popravčí četou.

8 0
možnosti
Foto

KarmaR^. Film jsem viděl asi před dvěma lety. Současná polská kinematografie je někde úplně jinde než ta naše. Charismatický hlavní hrdina, celkem věrné podání událostí a protikomunistické poselství snímku. Velmi dobrá porce napětí až do konce. Dobrý blog a pozvánka na film, stojí za to.

6 0
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 26,99
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz