Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Ještě taky žereme malý děti a tančíme na hrobě Václava Havla, prosim Vás, člověče, vzapamatujte se a přestaňte tolik číst noviny.

1 3
možnosti

Proč se hlásíte k té nejhorší spodině? O ničem jiném ten článek není.:-P

3 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Kdo šíří lži a nenávist ve společnosti? Ti, kteří se pravdě a lásce vysmívají!

Jde především o ruskou desinformační hybridní válku a všichni hloupí lidé, kteří jí věří a rozesílají ji seniorům v mailech. Mně to posílají především komunisti a okamurovci! Kam se to ztratila úcta k pravdě a úcta k druhému člověku? Proč se tato nenávist valí z Hradu?

Proč pohrdáme zachránci životů? Kde se bere ta nejhorší lůza?

Proč policie a justice nepomáhá a nechrání?

:-)

2 0
možnosti
JZ

Soudruzi, je třeba to vidět správně politicky a třídně. Příspěvky, které jsou proti očkování, těm je třeba tleskat. Naopak, příspěvky pro očkování vyvolávají nenávist vůči skupině obyvatel a je třeba je zakázat. Soudruzi, je Vám to doufám všem jasné. ;-D

3 0
možnosti
MS

Tak tenhle příspěvek se vám nepovedl, ale je to vaše věc.

Já bych se držel pouze tématu článku útok na zdravotníky, protože téma očkování/ neočkování, propagace očkování, segregace neočkovaných se zase zvrhne pouze v osobní útoky. Je to ale jen můj názor. Pište si, co uznáte za vhodné.

0 0
možnosti
JZ

Souhlasím s ředitelem rakovnické nemocnice Tomášem Jedličkou a jeho apelem k veřejnosti.

Řekl mimo jiné. "Je také jednoznačné, že očkování snižuje těžký průběh onemocnění a tím i úmrtnost. Samozřejmě, že přirozená imunita po prodělaném onemocnění, případně zvýšená posilovací dávkou očkování, je nejlepší možná. Riziko těžkého onemocnění či úmrtí je ale bez očkování nesrovnatelně vyšší a já osobně takové riziko podstoupit nechci."

3 0
možnosti
JF

... místo těchto výkřiků ze tmy a do tmy je potřeba k tomuto říci s jakými souběžnými indikacemi či zda bez nich jsou ti na těch JIPkách ... notabene když se všude uvádí že ne "na covid" ale správně "s covidem" ... pak by se třeba i ukázalo že jde převážně o pacienty se souběžnými indikacemi (obezita, cukrovka, tlak, astma, alergici atd,) a když stříkačka no tak tou se dám před vpichem nejprve i zamířit ... asi tak

1 4
možnosti
JZ

Další důkaz agresivity antiwaxerů.

Viz „Frustráti si to natáčejí“. Začalo vyšetřování útoků na osobnosti boje s covidem - Novinky.cz

2 0
možnosti
JZ

Stojím si za každým písmenem svého článku. Kdo tady podněcuje nenávist, jsou autoři podobných výtvorů na FB. Přirovnávat holocaust k očkování je zrůdnost.

3 2
možnosti
Foto

Pane Zieglere, kdyby nahodou jste se dostal do nemocnice a osetrovala vas nedej boze zrudna neockovana sestra, nedavejte ji cist tento clanek a neutocte na ni. Ti zdravotnici si takovou bezcitnost opravdu nezaslouzi. A pokud by navic jeste volila SPD,pak bychom ji zrejme pred vasimi (snad jen verbalnimi) utoky museli chranit,ze?

3 5
možnosti
JZ

Já si zdravotníků vážím a neútočím na ně. To je problém popíračů očkování.

6 2
možnosti
Foto

Ty zdravotníky by měli na rukou nosit.

7 0
možnosti
JZ

Na Vaše hlouposti nemá cenu ani reagovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3312
  • Celková karma 26,80
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz