Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

Nechápu, jak mohou někteří lidé v diskusi obhajovat tohle chování. Tady nejde o to, že se ožral a museli ho odnést do postele, to se opravdu mohlo někdy stát většině z nás...i když obvykle spíš při prvních alkoholových experimentech během divokého mládí a ne ve zralém věku, ale budiž. Ovšem lidem, co se pod vlivem chovají agresivně a vulgárně, sklenička do rukou nepatří a oni nepatří do reprezentativních funkcí ve státních institucích. Kdyby Ovčáček udělal čest svému jménu a odstěhoval se někam na salaš do hor, tak ať si tam dělá co chce. Ale tohle fakt ne. A záchranářům by konečně měli přiznat status veřejných činitelů, ať se útok na ně trestá stejně, jako útok na policistu, poslance nebo prezidenta.

7 1
možnosti
Foto

Nazvat Ovčáčka opilcem. Teď jsme vzpomněli smutné výročí muže, ( náhodou rovněž z Hradu) ke kterému by to mnohem víc pasovalo a nikdo to ani nezmínil. Podle mne Ovčáček zcela mimořádně okusil alkohol a protože dosud nepoznal jeho sílu, tak to v nevědomosti přehnal a ztratil nad sebou vládu.

12 12
možnosti
Foto

Jak je možné, že nikdo nezmínil, že Václav Havel tropil takové kousky nad ránem, když ho čekaly důležité povinnosti? Možná proto, že o takových jeho excesech nikdo nic neví. Idiotské hoaxy jako např., že opilý Havel pronásledoval hradní personál se šavlí v ruce, samozřejmě existují.

7 1
možnosti

Celá hradní parta není můj šálek kávy, ale přesto bych z toho nedělal aféru. Pánové (a dámy), komu se to nestalo?

6 9
možnosti
MK

M31i21l43a59n 91K90ö85n75i17g

19. 12. 2021 10:07

V opilosti napadat záchranáře?

Tak mě se to kupříkladu nikdy nestalo. A popravdě neznám osobně nikoho, komu by se to stalo.

To už musí být extra případ, aby něco takového udělal.

9 1
možnosti
VK

No co, Jirka dělá přesně to co má - zastupuje svého šéfa 

5 4
možnosti
VM
DR

Dalo se ovšem čekat, že se toho některý z protizemanovských blogerů chytne.

Nicméně, v tomto případě má pravdu. Tohle je prostě ostuda, který by si člověk v jeho postavení neměl dovolit. Když chce chlastat, tak o.k. ale doma a ne na veřejnosti.

2 0
možnosti
Foto

Přiznávám, že mne tato nehoda pana Ovčáčka příliš nepobouřila. Třeba se jen zcela vyjímečně v konzumaci přecenil. A navíc jsem přečetl řadu jeho tweetů, takže nevím, je-li výrazný rozdíl v jeho způsobu vnímání relatity po požití.

5 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Ty konzervy s malými Václavy Havly v oleji jíte, nebo jejich obsah prodáváte sběratelům kuriozit? Pokud je to jen paranoia,. zajděte si občas někam na pořádnou večeři.

7 1
možnosti
PN

Neeee, Havel se nikdy neopil. No jo, kdyz se opije Pravda a Laska, tak je to jen takovy roztomily renonc.

7 11
možnosti
KB

K98a27r68e67l 67B34u57r63s72a

19. 12. 2021 7:37

Napadal u toho někdy záchranáře a choval se jak kardinalni blb?

11 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Je nejvyšší čas si uvědomit, jak po Václavu Havlovi jsme hluboko klesli s těmi pohrobky komunistické éry, kteří slouží kdekomu, jen ne svému národu! Naši postkomunističtí, překabátění oligarchové a papalášové strhávají naši společnost do žumpy! Jedinou nadějí je naše aktivní občanská společnost, k níž patří i Milion chvilek pro demokracii, spousta aktivistů naší svobody a liberální demokracie a hlavně nová liberálně demokratická vláda Petra Fialy! Konečně pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí! Díky Václave Havle, díky! Už abychom mohli na Hradě vyvětrat!

:-)

17 1
možnosti
DH

D56a26v78i36d 32H34o56r58á88k

19. 12. 2021 0:50

Sákryš, Bohumíre to je tak úderné, že tohle Tě vynese určitě na tribůnu těch Chvilkařů.

4 9
možnosti
JD

J58a80n 28D36o21u58š34e54k

18. 12. 2021 23:24

Ovčáček selhal jako muž, který je čirou náhodou mluvčím prezidenta. Ani pro jednoho to není příjemné, ale tahat do toho Zemanovu odpovědnost může jen člověk, který prostě potřebuje najít špínu, je mu jedno kde a zda ho to bude stát trochu jeho vlastních způsobů. Selhali tedy už dva muži.

5 7
možnosti
JT

Přesně tak mi to přijde. Z článku čiší zoufalství, že není už ani záminka k plivnutí na Zemana.

4 5
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz