Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

R^R^R^

Rusko je nepříjemný, imperiální agresor! Proč jej komunisti podporují? Jde jen o vzpomínku na zašlé časy? Ale podporu má Rusko i od členů Tomiovy Strany populistické demokracie! Absurdní divadlo!

Podle marx-leninismu válku začíná země, která je ekonomicky na huntě! Kdo je víc na huntě? Rusko nebo Amerika?

Pozoruhodná je "občanská válka" na východě Ukrajiny. Jaký to má smysl? Rusko dobře ví, že země, která nemá urovnané vztahy se sousedními zeměmi nemůže vstoupit do NATO! Proto ten nepochopitelný zájem o trvání "občanské války" na Ukrajině od Ruska! Proč naši komunisti a okamurovci tuto válku podporují?

Jsem rád, že když nemá rozum Putin, že NATO rozum má! Zaútočit zbraněmi nelze! Bolestivé ekonomické sankce snad bojové nadšení u ruských generálů nevyprovokují!

:-)

9 2
možnosti
LU

"Bolestivé ekonomické sankce snad bojové nadšení u ruských generálů nevyprovokují!"

Sankcie na ruských generáloch majú minimálny efekt, sankciami trpí najviac bežný občan Ruskej federácie (stále sa znižujúca životná úroveň), na bežnom občanovi ruským generálom absolútne nezáleží.

0 1
možnosti
MB

Co ta Rozvojová země pořád obtěžuje? Proč se neraduje ze zajištěných hranic NATO? Odsud žádné nebezpečí nehrozí. Nemusejí se vůbec starat. Naopak. Přece taky usilují o demokracii a mír. D. Trump nikoho nepřepadl. Vladimir Vladimirovič, je stále při chuti .

Dopíši a vyrazím do naší uličky. Sousedovi vedle v RD sdělím, koho mi má a nemá brát. Jeho budoucí žena se mi nezdá. Dalším, určím - kolik mají mít dětí. Naproti zase, že další auto si už kupovat nemají. Cítil bych se v uličce ohrožen. Prostě, to a nepokládám to za vhodné. Až mne kopnou do jupy? Sdělím, že v Kremlu, to rovněž tak dělají. Taky, jim jde o dobro ... :-)

12 0
možnosti
JZ

J92a39n 14Z60i68e45g39l71e18r

20. 12. 2021 20:39

O upřímnosti ruských návrhů budu přesvědčen až mezi nimi bude navrácení Krymu Ukrajině. :-)

10 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MK

Hle ...nejde uložit příspěvek. Děkuji

1 1
možnosti
JN

J54o95s30e93f 51N75i36k81l

20. 12. 2021 19:24

Teze, o kterých chtějí Rusové jednat, nejsou žádná ultimáta. Jsou to vcelku rozumné návrhy. Jedná se tam také o "třetích" zemích. To je hodně zajímavé. Představte si ruské zbraně (Rusy kontrolované a obsluhované), v některé středoamerické nebo jihoamerické zemi. Kdo nechce jednat, o některých z uvedených návrhů, "připravuje" válku.

6 11
možnosti
JZ

J81a19n 46Z35i51e72g44l33e91r

20. 12. 2021 19:34

A co nabízi Rusko ostatním, jaké garance? Žádné. Nikl nám tedy říká, že Rusko má právo vyhrožovat komu chce. Každý, kdo hájí Rusko, hájí násilí a vàlku.

13 4
možnosti

R^ Jestli někdo kalí v Evropě vodu, je to putinovské Rusko, nikdo jiný.:-/

13 5
možnosti
Foto

A kdo kalí vodu po světě? Kdo může za chaos v Libyi? Za zničenou Sýrii? Za Majdan? Taky Putin?

13 6
možnosti
Foto

Máte můj souhlas.R^

8 1
možnosti
VH

Karma a Rusko se chová stále stejně. Na svém dvoře samý slepičinec a bordel, klidně 3 rodiny v jedné kuchyni, vesnice jako u nás v 18. století a ten svrab by chtěli po celém světě...Rv

9 5
možnosti
Foto

Je jisté, že kdyby se Rusko otevřelo Západu jako třeba my, došlo by na jeho území v krátké době k výraznému pokroku. Bylo by zaplaveno západními těžebními, výrobními i obchodními firmami, bankami a služby by začaly zajišťovat západní firmy na mnohem lepší úrovni.

2 0
možnosti
KP

Tak Rusko se tak chová minimálně od druhé světové, kdy Stalin od spojenců dostal víceméně co chtěl...

12 0
možnosti
Foto

To byl Sovětský svaz.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz