Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

Teda Vy máte formu!

Minulá komoucholapka byla celkem předvídatelná, ale dnes jste povýšil mezi klasiky absurdního dramatu.

Nikdy bych nečekal, že se od zdejších komunardů dočtu pochvalu odvážného disidentství chartisty Bašty. V rámci konzistence názoru a integrity osobnosti je příštím logickým krokem pochvala autorovi Charty 77, Václavu Havlovi.

Když je hrdinou Bašta, který "jen" podepsal, musí jím být i autor....

MUHAHA - tomu se říká dialektika, ne?

0 0
možnosti
BV

Oblíbená praxe manipulátorů:

VYTRŽENÍ MALÉ ČÁSTI Z KONTEXTU CELÉHO PROHLÁŠENÍ, čímž se změní smysl

Pokud si přečtete následující celé prohlášení, tak z něho vyplývá, že Okamura zdůraznil rozdíl mezi Baštou a Pekarovou, která nic takového pro demokracii neobětovala, a přesto označuje za "nedemokrata" i politického vězně a signatáře charty 77 Baštu, který byl pro boj za demokracii 2,5 roku ve vězení a trpěl perzekucí jako známý chartista.

„SPD je schválně lživě nálepkováno v médiích, že prý SPD není demokratická strana, protože prosazujeme přímou demokracii. Takže to, když chceme, aby v zásadních věcech mohli rozhodnout občané, to je nedemokratické? To je přece naopak vrchol demokracie. A tady bych rád zmínil našeho poslance SPD Jaroslava Baštu. Protože je tady ve Sněmovně jediný signatář Charty 77, jediný politický vězeň, který byl za své názory v sedmdesátých letech 2,5 roku uvězněn ve vězení,“ citoval Okamura a dodal: „Tady ve Sněmovně, že je to jeden jediný politický vězeň.“

„A pokračuji dál, co jsem řekl v projevu. A protože my prosazujeme právě tu demokracii, proto jsem rád, že je tady s námi v SPD. Vzpomínám, když přišel poprvé Jaroslav Bašta na poslanecký klub, tak kroutil hlavou, kam se to ta Česká republika za těch dosavadních vlád dostala v té demokracii. Lidé se bojí říct své názory. Cenzura, názorová šikana. Když někdo prosazuje demokracii, tak tady s oblibou paní Pekarová Adamová, předsedkyně Sněmovny, říká, že to nejsou demokrati. Urazí tady poslanecký klub SPD, řekne, že prý SPD nemá mít zastoupení ve vedení Sněmovny. PŘITOM JAROSLAVU BAŠTOVI, KTERÝ STATEČNĚ BOJOVAL ZA SVOBODU A DEMOKRACII, NESAHÁ ANI PO KOLENA. VY JSTE NEBYLA ANI VE VĚZENÍ ANI JSTE NEPODEPSALA CHARTU.To je taková ostuda, tohleto účinkování paní předsedkyně Pekarové Adamové,“

13 6
možnosti

O Baštovi bych se na vašem místě vůbec nezmiňoval.Rv

4 3
možnosti

R^

Od Strany populistické demokracie se dovíme ještě ledacos!

Tomio Okamura je nebezpečnější než Vojtěch Filip! Komu ten chlapec ohrožující bezpečnost naší země ve skutečnosti slouží?!?

:-)

6 7
možnosti
Foto

Můj táta takovým lidem, jako je Tomio, říkával DuGi. Duševní gigant. Chocholoušek by zajásal. :-)

10 4
možnosti
RK

Jo k TO mám výhrady, moc mluví a málo píše dom. V tomto případě však lže pan Ziegler.

2 0
možnosti
JR

J69a97n 17R50á84ž

14. 1. 2022 18:24

Okamura za komentář nestojí, nicméně konstatuji, že paní Pekarová zářnou inteligencí také neoplývá a v plácání nesmyslů si s Okamurou nikterak nezadá..

14 1
možnosti
DR

Přesně tak. A nějaká Charta či co, na tom absolutně nic nemění.

4 5
možnosti
Foto

Tak Vy jste tu Chartu 77 taky nepodepsal, ačkoliv jste nejspíš mohl (na rozdíl od Pekarové)

Seznam petentů: https://www.libpro.cz/charta77-podpisy/

8 3
možnosti
MV

a tohle Vase sdeleni ma byt omluvou hloupych reci poslance na pude snemovny?

12 4
možnosti
MV

dostal jsem od adminu pres prsty, kdyz jsem v reakci na text komentujici vyroky pana Okamury napsal, ze ......

ne ne, opakovat to nebudu. jen doplnim ze Reflex mel (podle toho, jak se pan poslanec Okamura v poslednich dnech chova) pravdu, kdyz mu vymyslel nickname a s saskovskym nosem ho umistil na titulku

doufam, ze tentokrat je to uz pro adminy korektni sdeleni

5 5
možnosti
JD

Komolit komukoli jméno je ubohé.

4 0
možnosti
JZ

Takhle soudruzi, musíte vidět správně politicky a třídně. Když něco hlásá politicky nekorektně Tomio Okamura, tak na to má právo v rámci demokracie a svobody projevu. Když vyjádří svůj názor politicky nekorektně Markéta Pekarová, tak je to samozřejmě zločin. To je snad každému jasné. ;-D

15 5
možnosti
JD

J34a89n 66D73o96u56š90e58k

14. 1. 2022 16:20

Tomio, pablb, Okamura se hloupě navezl do NAŠÍ předsedkyně poslanecké sněmovny. Adamová a Pekarová se navezly do cizího státu a jejích voličů.

Jestli nevidíte ten rozdíl pak už nemáte šanci zařadit se zpět mezi logicky uvažující bytosti.

8 2
možnosti
Foto

Je to k smíchu, celý ten ansámbl poslanecké sněmovny.

11 0
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,26
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz