Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prosím Vás, památníky Rudé armády nechme na pokoji

Rusko je třeba poslat do totální hokejové izolace.

Honzo, uklidni se.

My všichni víme, že to musí být komplexně. Nedělej ze sebe hurvajze. Dík.

1 0
možnosti
Foto

Hurvajze jste ze sebe udělal Vy sám.

0 0
možnosti

Mně to nařízení, že kluby musí podpořit ruskou vojenskou akci na Ukrajině, udělalo radost.

Pochopil jsem ho totiž tak, že Rusko na tom musí být už hodně špatně, když něco takového je vyhlášeno dokonce za povinné.

Tak daleko nešel československý režim ani v nejhorších dobách prezidentování Klementa Gottwalda. Tehdy totiž oficiálně podobný nátlak nikdy neexistoval. Každý sice věděl, že v reálu ten nátlak tady je a že je velice silný, ale pracovní kolektivy, které houfně žádali trest smrti pro toho nebo onoho, to oficiálně dělaly o své vlastní iniciativě. Byla přeci jen dodržována alespoň formální dobrovolnost.

Tuhle výzvu vedení KHL považuji za nepřímé uznání, že to s Ruskem vypadá skutečně hodně špatně, když už jim nic jiného nezbývá než naařídit to hokejovým klubům rozkazem.

Z tohoto důvodu mi ta výzva udělala radost. I bez ní sice je tady dost důkazů, že to Rusku nějak propadá, ale nikdy neuškodí, když místo padesáti důkazů jich máme 51.

2 0
možnosti
Foto

Čeští hráči z KHL by se měli okamžitě sebrat a odejít pryč z Ruska, tak, jak to udělali Finové Švédové. Uplatnění jistě najdou i jinde.

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=784953

S tímto zcela souhlasím.

7 0
možnosti

Přiznám se, že moc nechápu české hráče, kteří ještě setrvávají v KHL. Nějaké argumenty o obtížnosti vyvázání se ze smlouvy absolutně neberu. Prostě porušit smlouvu a rychle vzít nohy na ramena, vždyť je válka. Rusáci také žádné smlouvy nedodržují.

A docela se těším, až se po dlouhých letech (a po Putinově smrti) budou vracet na hokejové MS. Samozřejmě do nejnižšího patra, do Divize IV. Budou tam hrát zápasy s Kyrgyzstánem, Malajsií a Singapurem.

5 0
možnosti

Souhlas, ale cestovat budou muset skoro jako legionáři - přes Čínu to bude nejrychlejší.

0 0
možnosti

Jak je možné, že Ovečkin ještě nastupuje do zápasů NHL? Zoufalství v KHL je jen začátek, budou následovat i další sportovní odvětví, které budou muset propagovat Putinův teror. Minulý týden se nějaký gymnasta označil Zetkem!

4 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,36
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz