Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Inflace, inflace, inflace...

Kdo tu zbytečně rozhazoval naše peníze na podporu svého vítězství ve volbách?

A ti, co takto křičí o inflaci, je právě volili!

:-)

0 1
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Tito občané, neschopní uspořádat si svůj život, vysedávají v hospodách, pijí pivo a rum a denně vykouří krabičku cigaret, jsou nosiči alternativního myšlení ruské hybridní války a rekrutují se mezi komunisty a okamurovci! A že jich tu máme!

:-)

0 1
možnosti

Autore, lidé mají plné vozíky proto, aby nemuseli chodit každý den nakupovat, tak si nakoupí x dnů dopředu.

0 0
možnosti

Nemusí být člověk zrovna na dně, naopak, může být dokonce i vysoko nad ním, a přesto vidět, že těch, co ke dnu klesají (nebo tam už dokonce jsou), je stále více. Stačí jen povystoupit ze své bubliny a rozhlédnout se.

4 0
možnosti

P10e19t70r 76N29e36d41v87ě51d

13. 5. 2022 16:47

Díky za tento blog. Sice by tam nemuselo být to Vaše klasické naparování jak jste za vodou, ale to je každého věc....

Důležité je jedno, všude plno a to i v dražších resortech. Objednáno loni. Ty Babišovi plakáty tedy nelžou. Bude tak plno i příští rok?

1 1
možnosti

Ani jsme to "necetly" ...antikarma jako hrom, zasloužená.

1 1
možnosti
Foto

Míra chudoby se určuje podle mate­riální deprivace, kdy si rodiny nemohou dovolit u vybraného seznamu pět položek ze třinácti. Tam patří například týdenní dovolená pro všechny její členy, nový nábytek, maso obden, zaplacení neočekávaného výdaje nebo schopnost finančně předcházet dluhům.

1 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti
Foto

Souhlas. Navíc, jen co je svým způsobem luxus a ne nezbytnost.

5 0
možnosti

A co je (slovy klasika Fulghuma) rozdíl mezi problémem a nepohodlím...?

1 0
možnosti

Sytý hladovému nevěří. 8-o

1 7
možnosti
Foto

J38a55n 25Š90i25k

13. 5. 2022 5:26

Vidím to úplně stejně. Fňukání nad čímkoliv patří k našim národním povahovým rysům. Faktem je, že u je u nás určitě procenta lidí, kteří se opravdu dobře nemají a na tak bohatou společnost jako je Česko se jedná o procento nemalé. Tato skupina si nestěžuje, protože umí žít skromně a váží si maličkostí. Zato nejvíce brečí a je slyšet část střední třídy, která, jaká hrůza, si teď místo tří dovolených bude moci dovolit jen dvě. Prodej dovolených k moři, počet aut na silnicích, obsazenost hotelů a lázní a wellnes, čilý stavební ruch, atd. Vytváří dojem, že tu není žádná inflace, žádné dopady války, ani nijak zvlášť drahé energie. Hezký den

14 2
možnosti

Bída tady skutečně existuje a v dosti velkém rozsahu a stávající situace, kdy dochází k silnému zdraýování energií a ostatního zboží jí jen prohlubuje,ostatně pokud jste někdy navštívil dlouhodobě nejbohatší stát, tak i tam jí lze vidět, nikoliv v tak velkém rozsahu,ale je.

Ta postižená skupina lidí nefňuká, ano , nemá na to totiž čas, protože v této době musí hledat další možnosti výdělku, aby udržela alespoň jakousi přijatelnou životní úroveň svých rodin.

2 3
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 27,02
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz