Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^

Díky! Ladislav Vrabel mi nic neříkalo. Ale je dobré vědět, kdo rozvrací jednotu v Evropské unii a v NATO. Komunisti, okamurovci, svobodní a zdá se, že i babišovci! Tak Vrabel k nim patří! Zjevně věří narativu Putinské hybridní války a jeho lživý narativ semení do naší společnosti! Naučme se tyto destruktory Česka poznávat!

:-)

2 0
možnosti

Možná nám tu vyrůstá nový Johanus Žižka von Trocnow a Trautenberg - tedy aspoň v případě pana Vrábela - náš nový národní hrdina!!Ostatně panstvo Vás musí vzít nejdřív mezi sebe, což se dle uvedeného vyjádření pána hejtmana Kuby z Budějic v tomto případě ještě nestalo - ostatně ani u Žižky podle dostupných zdrojů na wiki to taky nešlo úplně tak hladce od L.P. 1408 do L.P. 1409.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_%C5%BDi%C5%BEka

Na Vrábela by se nyní dalo klidně i nyní vsadit jako na divoku kartu jedna ku deseti milionům chvilek demokracie. ;-DTo by byl teprve základ nějaký poctivý existence - třeba jako prezidenstkých kandidátů Horáčka, Janečka a hlavně všech těch co jsou na svých včech ouředních důstojenských postech dohromady.

... anebo celý tenhle příběh histrorie (natož současnosti ;-D) který se neopakuje - pokud ji znáte (natož pak co pokud jí překrucujete) bude mít jiný závěr ...

... vůbec bych se nedivil při panence Marii a celých nebesách kdyby tenhlecten Vrábel se nestal jednou aspoň dopisovatelem fórů do prestižního a prorežimního Fóruma 24, kde se podobné méně úspěšné existence, které už to vzdali být přímo mezi pány, schází aspoň u jejich nohou ... o statně kšeft jako kšeft je a bude základ každé poctivé existence. ;-D

No ale Forca Vrabel R^ Forca SPOLU R^ a hlavně Jednotné Česko R^

0 1
možnosti

Já myslím, že pan Putin by omluvu od takového člověka nepřijal. Přeci jen je to čestný člověk. Ani ten obří kolotoč by slavnostně neotevřel, kdyby věděl, že se točí nepoctivě. Přeci jen je Rusko zemí pravdy a lásky, alespoň to před časem tvrdil ten jejich patriarcha.

3 0
možnosti

Jsou v naší zemi lidé, kteří lžou, podvádějí, kradou a dluží. Místo toho, aby zalezli do kouta a styděli se, hřímají u poslaneckého pultu v Parlamentu a organizují na Václaváku protesty. A dokonce máme i některé soudce okresních a krajských soudů, kteří těmto podvodníkům a zlodějům pomáhají. Alespoň tady, kde bydlím, to tak funguje. To všechno je důsledek vlády trestně stíhaného estébáka Bureše a několikrát soudně uznaného hradního lháře Zemana.

10 0
možnosti

J22i34ř75í 10G39r10o11h

12. 9. 2022 18:09

Pochybuji že Vrábel s Havlem něco zorganizovali, možná se podepsali na ohlášení demonstrace na magistrátu Prahy. Když dluží všude možně, tak těžko sehnali peníze na podium, ozvučení, pořadatelskou službu a další věci, toto musel zaplatit někdo jiný.

8 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Nebojte se i na Vás při nových zálohách energií dojde.

0 13
možnosti

Blog je o něčem jiném. Já si nepřeji, aby za mne mluvil takový lempl.

6 1
možnosti

Doba se neuvěřitelně změnila. Místo pobytu v kanále - Na tribuně! Novodobí parazité a zrádci ČR. Jeden to dělá mazaně. Taky moc daní neplatí, no optimalizuje. Ani to nestačí, tedy slovy básníka se umenší, jako malý zemědělec. Klasika obrany, káámpaň. Dnes byl pozván k recitaci básnické sbírky k soudu .

Druhý se chová jako řádný zloděj. Užívá služeb - Počínaje MHD, zdravotní péčí konče. Lidé se mu na to složili. Stydět se a být v koutě? Naopak, příklady táhnou, třeba na náměstí. Tam se dozív. Že si sice neví rady se svým životem, nicméně ČR by pomohl. I sympatická otevřenost, kdy veřejně říkám, že se tedy v opoře mas - Rusku omlouvá ..

Úroveň popisovaných, je určitě rozdílná. Přesto mají jedno společné. Rádi by pomáhali dále a žili za naše prachy. Jsme národ ateistů - Přesto věříme tak rádi. To jsou naši zachránci, kamarádi ! ... :-)

15 0
možnosti
Foto

Karma, lidské dno. Faktem je jedna věc, tak obrovské tlaky od začátku nástupu k moci by asi jen tak někdo s grácií neustál.

16 0
možnosti
Foto

Psychopat je ustojí, protože ty tlaky vůbec nevnímá. :-)

2 0
možnosti
Foto

J96a30n 28Š82i67k

12. 9. 2022 13:04

Dobře, že jste to o pánovi napsal. Každý ať si chodí kam chce a demonstruje za jakou myšlenku chce, je to jeho věc. Za mě bych však nikdy nešel na akci, kterou organizuje takovéto individuum. Hezký den R^

22 0
možnosti

Nechápu, jak člověk, který neplatí státu více než 20 let, může spadnout do inslovence a dál vesele neplatit nic...

17 0
možnosti

To mě také hlava nebere, že stát něco takového toleruje.

12 0
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,66
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz