Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R77o90m82a62n 25K69o72z78e43l

19. 9. 2022 12:16

Blaško to o SPD prohlašoval už dříve a pak mu nevadilo do té strany vstoupit, to je opravdu křivý a zásadový charakter, oproti němu je Okamura svatý.

https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=792051

0 0
možnosti
Foto

Co skutečně pochopil a dříve nevěděl?. Zatím se mi zdá, že hlavně poznal to podstatné o svých šancích v SPD. Tedy že mu tam pšenka nepokvete tak, jak by si přál. Posloužil SPD, posloužil Rusku. Aeronet mu pomohl stát se europoslancem.

Nejen prase má hodně přátel. I populismus . Ovšem míst u stolu není nikdy dost.

2 0
možnosti
Foto

Já si představuji veselou scénu, kdy se Tomio zavře doma a nahlas řve smíchy, jak mu to ostatní žerou. A nechápu některé jedince, kteří mají akademické tituly, že jsou schopni tomuto jedinci dělat stafáž.

11 1
možnosti
Foto

Karel Čapek: "Největším nebezpečím pro civilizaci je vzdělaný hlupák."

:-)

5 0
možnosti
Foto

Já myslím, že to věděl už dávno před tím. Ale dokud to vypadalo, že ho ta sekta bude podporovat v boji o Hrad, tak mu to nevadilo.

Ale samozřejmě karma.:-)

8 0
možnosti

Z generála Blaška zbyla jenom fraška.

5 0
možnosti

Jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet.

4 1
možnosti

„Pan Blaško se urazil, zradil a podrazil voliče SPD, díky kterým se stal europoslancem, a to jen proto, že chtěl být prezidentem, ale 250 členů celostátního grémia SPD v sobotu demokratickým hlasováním jednomyslně vybralo jako kandidáta na prezidenta za SPD Jaroslava Baštu,“ uvedl Okamura.

250 členů jednomyslně rozhodlo, ÚV KSČ jako vyšité.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/europoslanec-hynek-blasko-konec-clenstvi-v-spd-zradci-odchod-okamura-tomio.A220915_080800_domaci_vank

9 0
možnosti

Jaroslav Bašta, kandidát na prezidenta!;-D;-D;-D

Už se těším na předvolební debatu. Bašta dokáže plynně přečíst to, co má na papíře, ale když má mluvit bez papíru ... I Babiš je proti němu excelentní řečník!;-D

2 0
možnosti
Foto

Mám kamarády a kamarádky i v katolické církvi i mezi voliči SPD, ale nikdy bych si nedovolil o nich říct, že to jsou zoufalci a dezoláti. To jste hodně přehnal ;-€

3 0
možnosti
Foto

Nebezpečná sekta? To byste mohl klidně napsat třeba o katolické církvi. Já jsem sice SPD nikdy nevolil, ale můj názor na Tomia Okamuru je dlouhodobě konzistentní. Našel díru na trhu a SPD je výnosný podnikatelský záměr...

0 4
možnosti

Tak katolická církev rozhodně není sektou. Ta jedná na rovinu, a hlásá veřejně svoje učení. Okamura něco jiného říká na veřejnosti a něco jiného dělá uvnitř své partaje.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS