Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Můj otec byl hrozný! Plísnil mne za špinavé boty, nutil studovat a dlouhé vlasy nepřicházely v úvahu. Naprostý tyran a trapič. Děkuji ti táto, že jsem se narodil v naší rodině.Pravda, musel jsem makat na zahrádce. No, zase jsem nemusel dělat Bílého koně. ...

Rodinu jsi k soudu nezavlekl - mimo pionýrský tábor, mne nikam neodvlekl. Přál jsi mi zdraví, nepřísahal. Jako poctivec, na to cizí nešahal. Přezkoumat mé papíry na hlavu? Jistě, to by byl celý smysl řádné rodiny - Postaven na hlavu. Ani jsi nikam nekandidoval ! Děkuji ti, zlatej táto ... :-)

3 0
možnosti

P24e86t84r 27N91e12d57v61ě29d

15. 9. 2022 23:51

Vyfocený bordel - neschopné ANO v Č.B. Pak se jedná přítelkyně jednoho publicisty a propagandisty začala ptát " neviděl jsi ty mé plastové krabičky?"

1 0
možnosti
Foto

jste publicista, nebo propagandista ?

2 3
možnosti

Vazeny pane Zieglere. Vas druhy odstavec ve vasem clanku. je presna ukazka, jak volby do Snemovny by meli vypadat. Obcane by prestali si uvedomovat strany a volili by kandidaty ktere mohou znat z voleb minulych nebo porovnat s kandidatem novym. Je pravdou, tento system se nazyva prima demokracie a ma vuci dnesnimu systemu mnoho lepsiho. Snizenim doby mandatu na dva roky, vymitite korupci a s moznosti byt zvolen 4x ci 5x, je dostatek casu sve ideje provest. Vymitite tepla mista pro osoby, ktere si z politicke funkce zalozili "dojnou kravu". Pouzivam jmeno "Kalousek" jako ukazku politika, jehoz jmeno nevymizi s politickych analu

Vite, tento system znam a ziji pod nim 40 let. Mit volby pro vsechno politickeho kazde dva roky, muzete byt ujisten, ze usetrite mnoho penez a tim pomuzete ukrajovat s deficitu. Ale co hlavni, obcan je zucastnen na rozhodovani. Zvoleny kandidat musi poslouchat, ne stranu, ne koalici, ale obcany ve svem volebnim obvodu. Vzdy je zastupcem techto lidi!!!! Tak si predstavuji demokracii.

Co tomu rikate??

2 0
možnosti
Foto

R68o90m30a70n 43K93o15z14e35l

15. 9. 2022 20:29

Svým způsobem tyto volby fungují jako referendum, před 6 lety jsme od Kalouska slyšeli, že krajské a senátní volby mohou být referendem o EET, stejně tak bývají po těchto volbách odvoláváni ministři.

4 1
možnosti

Před čtyřmi lety zase opozice vystavovala účet vládě v komunálních volbách. Dnes je to zde zase.

Bohužel se to stalo normou.

2 1
možnosti

Pane Dolezale, Zde mluvite pravdu. Normalni volby stradaji jen procenta pro strany. Kdesto komunalni volby jsou o kandidatech. Jejich clenstvi ve strane je brano mistnimi, jak strana se zajima o jejich region. Spatny, liny, nepracujici kandidat odrazi obraz cele strany. Doporucuji si precist moji poznamku k panu Zieglerovi.

1 0
možnosti

Paní kandidátka něco popletla, řekla nebo napsala něco dříve, než si to ověřila Já nebudu volit kandidáty Spolu, stačí se podívat, kdo je "reprezentuje" ve vládě. Chuděry Langšádlová, která cca 20 let po maturitě "vystudovala" "politologii" na "univerzitě" v Kolíně. Něco podobného platí i o Černochove atd. Nebo hlupaňa Pekarová Adamová, která je tak hloupá, že nemůže dělat ani ministryni. "Řídí" schůzi Sněmovny.

11 5
možnosti

Vámi jmenovaní nekandiduji v komunálních volbách. A paní Černochová byla úspěšnou starostkou Prahy 2. :-)

4 2
možnosti

P61e23t27r 24D20r67a38p62a31l

15. 9. 2022 19:10

Formálně obecní volby o vládě nejsou. Ovšem neformálně jsou o vládě každé volby, protože odrážejí aktuální nálady voličů. A volič přemýšlí jinak, než politilog

6 2
možnosti
Foto

U nás je kandidátka ANO nejslabší ze všech, přičemž skuteční členové ANO jsou pouze tři. Vivat! :-)

5 0
možnosti
Foto

To je to, co absolutně nechápu. Když se chce zdiskreditovat někdo, kdo je jejich členem (zaměstnancem), prosím. Ale jak může dobrovolně spojit svoje jméno s Babišem někdo cizí?8-o8-o8-o

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS