Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"nesmíme házet všechny Rusy do jednoho pytle. Jsou mezi nimi i slušní a čestní lidé, kteří odsuzují zlo zvané Kreml - to je sice hezké, ale oni tu zrůdu zvolili a teď zjišťují, co tím způsobili. Až napraví, co způsobili, můžeme je začít "třídit" na "civilizované" a "ruské".

0 0
možnosti

Tomu moc nerozumím - když odsuzují zlo zvané Kreml, tak ho asi nevolili, ne?

0 0
možnosti

No, jak se to pozná, že jsou proti Kremelskému režimu? Že sepíšou prohlášení? To asi ne, to klidně podepíší i borci se Z na triku, jen aby měli klid...

Otázka je, kolik přispěli ti rusi např. na vyzbrojení UA? Kolik z nich skutečně bojuje proti Kremelskému režimu a jak?

0 0
možnosti

Po ovoci poznáte je. Jděte na youtube.

0 0
možnosti

Jen bych podotknul, ze to, ze se nekdo odstehoval ze sve zeme a nesouhlasi s tamni vladou zdaleka NEZNAMENA, ze bychom jim meli nekriticky naslouchat. A uz vubec to neznamena, ze tamni pomery dobre znaji, jenom proto, ze se tam narodili a pak emigrovali.

0 0
možnosti

J38a87n 25R75i41c61h48t67e16r

24. 9. 2022 11:09

To je fuk, jestli souhlasí nebo ne, v Česku si NHL stejně nezahrají. Úplně stejný přístup měli nacisté k Židům. Na tyhle různé Hašky a jim podobné můžeme být opravdu pyšní.

0 3
možnosti

Pánové Svoboda a Bílina, typická ukázka hysterie:-)

0 1
možnosti

To je o ničem. V každém státě je dost velká menšina lidí, kteří nesouhlasí se svojí vládou a omlouvají se za ní. neznamená to nic.

3 0
možnosti

Čumím jako puk, Jan Ziegler jakoby dostal rozum........

0 3
možnosti

Těch slušných Rusů je ale hodně malé procento. V Rusku dlouhodobě selhává vzdělání a výchova.

6 1
možnosti

Co je to platné pane Zieglere, když člověk stejně čte (a nejsou to jen ojedinělé názory) komentáře stylu:

"Byl jsem tam a zdaleka ne všichni nebyli rusáci....ale hlavně nikde žádný transparent, že Krym patří Ukrajině a že zaplatí válečné reparace! Copak troubové v Česku nechápou, že nejsou nevinní rusáci. A že jsme měli všech 40000 u nás už vypakovat a jejich majetek použít na pomoc Ukrajině?."

"Rusové z ČR by měli být všichni vyhoštěni. Jsou veliké bezpečností riziko."

"Většina souhlasí s Putinem a demonstrují jen na oko, aby tady mohli zůstat"

Takže asi takhle. Obávám se, že situace dospěla do bodu, kdy mnoho lidí prostě začne uplatňovat kolektivní vinu. A bez ohledu na to, jaký má ten dotyčný názor (protože přece jak poznáte že Rus lže? Hýbe rty).

A rovnou vás mohu ubezpečit, že ti, kteří se budou stavět proti kolektivní vině budou těmito "hrdinými bojovníky" označeni za proruské (pardon, proruSSké) agenty a budou vyzýváni k odjezdu do Moskvy.

14 2
možnosti

Jenomže na druhou stranu - můžete dát krk na to, že zde nepůsobí spousta ruských agentů? Na to, aby se zde etablovali, měli zatraceně mnoho času. Nikdo z nás například nemůže vědět, jestli za podezřelými a nevyjasněnými požáry či haváriemi nestojí diverzanti z jejich řad. Vypadá to možná paranoidně, ale po zkušenostech s muničním skladem Vrbětice bych se vůbec nedivil, kdyby zde rezidenti s úkolem škodit České republice byli.

10 2
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 26,78
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz