Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Některé formy protestu proti naší parlamentní demokracii mi připadají dětínské, a to o to víc, když tím protestujici nic neriskuje.

6 4
možnosti
JD

Karma R^. A karma za tento odvážný čin. Monarchie by byla jistě v mnoha ohledech výhodná nejen pro lidi, ale žijeme v jiném politickém uspořádání, proto jsem z kandidátů na prezidenta vybrala a podpořila pana Marka Hilšera.

3 4
možnosti
Foto

Odvážný čin? ;-D

On snad je ten Ziegler rovnou disident a hrozí mu za to kriminal. ;-D

8 1
možnosti
JK

Vaše věc, ale to podstatné změnit ( nebo spíš vyměnit ) nelze, těch deset milionů lidí, co zde žijí.

0 0
možnosti
Foto

Však on Honza k těm volbám nešel. Teda šel, ale nevolil. Za zveřejnění tohoto jeho protestu mu nic nehrozí.

Ale pokud ho považujete za hrdinného disidenta, tak si poslušte

1 0
možnosti
JL

"Proti gustu, zadny distupad"rikali kdyz volil Werich a Voskovec cisare, pane Zieglere. V Evrope mame mnoho monatchii a tak jak jsou duleziti. Ten Harry s tou "Magdalenou" jsou tou nejvetsi ukazkou. A to ten Charles III je i muj predstavitelem statu, Kanady.

Vite, jen me mrzi ten vas cisar. Zase skladate sve ja za cizaka. To je uplne proti "konzervativni" doktrine vasi co by Cech.

Ted jsem vsak na rozpacich. Cech s takovim jmenem? Ma to nemecky nadech (vlastne ten rakousky), tak se nesmim divit. On ten Franz Jozeph zanechal aspon nekoho kdo na nej vzpomina.

Ach jo. Pane Boze kam jsi tu dusi dal.

2 1
možnosti
Foto

Jene, s tou monarchií se shodneme, ale Habsburka? To by neprošlo. On to navíc nechce. Já preferuji některého ČESKÉHO šlechtice. Co třeba Czernin? Ale on to prý taky nechce. Ještě aby z toho nebyla česko-rakouská vojna.

;-DR^

1 1
možnosti
SB

Jestliže říkáte, že následníci trůnu jsou již vychováváni k noblese, a tudíž portom noblesní jsou, tak jak mi vysvětlíte to, co dělá Harry?

Musel být vychováván jako následník trůmu, i když před ním měl přednost jeho bratr William, ale dokud ten neměl děti, muselo se počítat i s tím, co na mladého člocvěka přijít může a co na starého přijít musí. Muselo se počítat, najednou by William vůbec nebyl a že Harry by byl řádným následníkem trůnu. Tomu se musela přizpůsobovat i výchova. Takže by to měl být noblesní muž středního věku.

Podle zpráv, které o něm čtu, mi to tak nepřipadá.

4 0
možnosti
Foto

;-D Autor naštěstí nefotil za plentou u doktora, a to tamtéž snad ani své selfíčko, tak zatím porád dobrý;-D

1 0
možnosti
Foto

No, nerad Ti beru iluze, Honzo, ale fakt věříš tomu, že lidé, kteří věří na chemtrails, na pravdomluvnost a čest párkového oligarchy, lidé, co hleděli svého času na poslance Volného, jako na svatý obrázek, že tito lidé někdy dojdou prozření...?

6 0
možnosti
JZ

Já vím Vladimíre, je to těžké.

1 0
možnosti
Foto

Sympatická taškařice:-):-), ale jak píše Jan, ve druhém kole počítám s vaším hlasem:-)

2 0
možnosti
Foto

Na prvni kolo dobrej for. Lec verim, ze v tom druhem prispejete svym hlasem k tomu, aby to nevyhral ab. ;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz