Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^ Díky!

Odchod z politiky Klause, Zemana a Babišre přinese konec postsovětské éry pod dohledem ruských tajných služeb!

A pravda a láska konečně zvítězí nad lží a nenávistí!

:-)

0 0
možnosti

A koblihářská úderka opět na scéně. :-)

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Věřím, že radost je kromě ČR (pro téměř tři pětiny voličů) a Ukrajiny také v Polsku, Estonsku, Litvě, Lotyšsku, ba v menší míře i ve spoustě zemí Západní Evropy, které možná nesledovali volby s takovým zájmem.

Děkuji za hezký článek, ono je těžké na toto téma říct něco úplně nového a objevného, ale dá se to vždy uchopit z jiného úhlu pohledu a najít tam jiné spojitosti a zajímavosti.

Mimochodem, Putina jsem v menší míře obhajoval i já ještě v roce 2021. Agresivní rétorika Západu vůči zemím vnímaným jako nepřátelským, a dosti pokrytecký boj za lidská práva v těchto zemí; a zároveň také jeho mlčení o porušování těch sasmých práv v zemích spojeneckých jako je Saúdská Arábie, nepřidávalo kritice Ruska a Íránu moc věrohodnosti.

Dosud nevím, jak velkou měrou konflikt na Ukrajině ovlivnilo toto chování Západu, ale přesto vidím akt válečné agrese jako odsouzeníhodný.

Dodám, že Zemana jsem ještě v roce 2013 volil, v roce 2018 už ne, to mi už zavánělo jeho paktování s Babišem a nebyl jsem moc spokojený ani s jeho politikou předchozích let. Neviděl jsem v něm už, žel, brilantního muže, který dokázal své soupeře urazit inteligentními bonmoty, ale jen zapšklého starce. Buranství Miloše Zemana bych v menší míře toleroval, kdyby jinak byl dobrý.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Vaše nadšení, pane autore, je zrovna tak naivní jako nadšení novomanželů, kteří jsou v den svatby hluboce přesvědčeni, že jim jejich láska a vzájemmý respekt vydrží az do konce jejich života.

1 3
možnosti

Váš příspěvek pane Chmelíku připomíná zhrzeného jedince, kterého opustil partner. Kdybyste pořádně četl blog, tak byste pochopil, že já obecně nejsem nadšen prezidenty.

1 0
možnosti

Před pěti lety vyhrál Miloš Zeman a nevím, že by tenkrát vypukla občanská válka, tak se prosím nestrašme.

3 0
možnosti

Taky bych brala českého krále a z bývalého komunisty nejsem nijak nadšená, i když jsem ho volila. Beru ale omluvu za bývalou kariéru za bernou minci a za velké pozitivum považuji slušnost, vstřícnost a klid. Konfrontační způsoby nesnáším.

V této pohnuté době, máme nemálo skutečně závažných problému na to, abychom se zabývali neustálým a trapným poštěkáváním politických odpůrců.

13 0
možnosti
Foto

Voliči Pavla chtěli v případě zvolení Babiše zablokovat vchody do Hradu. Voliči Babiše v klidu přijali vítězství protikandidáta. Babiš se vyjádřil, že byl ohromen nenávistí voličů Pavla a nechápe proč je pokládán za zlo. Tady jsem četl blog, ve kterém autor popisuje velmi kladnou zkušenost s Babišem. Jeho dcera onemocněla roztroušenou sklerózou. Napsal dopis premiérovi a Babiš neváhal spolu s ním a přizvanými odborníky dvě hodiny řešit, jak odstranit překážky a drahotu při léčbě konopím a skutečně pomohl. S dalším problémem se obrátil na novou vládu a ta mu vysvětlila, kde překročí zákon a vystaví se tím postihu.

9 8
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 3
možnosti

Já to teda v nadsázce psal chvíli před Vámi, ale neodpustím si to zmínit zvesela i zde. On by třeba ten rozdíl nebyl tak velký, kdyby dezoláti nečekali na doporučení svých vůdců. :-)

Jinak ale samozřejmě souhlasím. A snad i s tím králem. Alespoň by odpadly ty nechutné, předvolební tahanice. Z druhé strany. Nikdy nevíte, jakého člověka královský pár zplodí.

p.s. Karma.R^

5 3
možnosti
Foto

Vy nazýváte jinak smýšlející dezoláty, podobně jako tupí a fanatičtí komouši je měli za antirevolucionáře, oportunisty, reakcionáře. S vám podobnými se sem vrací časy, o kterých jsem byl před ještě před čtvrtstoletím přesvědčen, že konečně pro vždy skončily.

10 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS